Το Σινέ Μαντώ στα καλύτερα σινεμά του κόσμου

Το Σινέ Μαντώ στα καλύτερα σινεμά του κόσμου

Στη λίστα με τα καλύτερα σινεμά του κόσμου συγκαταλέγει σε δημοσίευμα στην ηλεκτρονική της έκδοση η βρετανική εφημερίδα Independent, το Σινέ Μαντώ της Μυκόνου.

Η Independent αναφέρει συγκεκριμένα:

«Σε έναν βοτανικό κήπο, στο ρομαντικό νησί της Μυκόνου, βρίσκεται το Σινέ Μαντώ. Στον εν λόγω βοτανικό κήπο που αποτελεί σπίτι για πολλά μεσογειακά φυτά, λιμνούλες που κατακλύζονται από κρίνα καθώς και για τον γνωστό πελεκάνο Πέτρο, πρόκειται τους επόμενους μήνες να προβληθούν ταινίες όπως το Captain Phillips και το Gravity. Μεταξύ 10 το πρωί και 2 το μεσημέρι ένα κομψό εστιατόριο σερβίρει πρωινό, brunch, γεύματα μπάρμπεκιου και άλλα κάτω από έναν θόλο που δημιουργούν τα δέντρα του κήπου. Το Σινέ Μαντώ αποτελεί “must” για όσους επισκεφθούν τη Χώρα στο γραφικό νησί των Κυκλάδων».

Στη συνέχεια η Independent παραθέτει και στοιχεία επικοινωνίας για το Σινέ Μαντώ (τηλ: 0030 2289026165/ cinemanto.gr) καθώς και τις ημερομηνίες των προβολών (Ιούνιος με Σεπτέμβρη/ εισιτήρια: 8 ευρώ).

Τα υπόλοιπα σινεμά που συγκαταλέγονται στη λίστα της Independent με τα καλύτερα σινεμά στον κόσμο είναι το Cinema d’Été στο Μονακό, Sunset Cinema στις ΗΠΑ, Amante στην Ίμπιζα, Il Cinema Ritrovato στην Ιταλία, Sun Pictures στην Αυστραλία.

Δείτε το δημοσίευμα της Independent πατώντας εδώ

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ