Το πάρτι-υπερπαραγωγή στη Μύκονο που ακυρώθηκε λόγω των μέτρων – ΒΙΝΤΕΟ από τις πυρετώδεις προετοιμασίες

Το lockdown στη Μύκονο… χάλασε τα σχέδια για το πάρτι που ήταν προγραμματισμένο να γίνει το Σάββατο 17 Ιουλίου. Τα περιοριστικά μέτρα που ανακοινώθηκαν και θα έχουν ισχύ έως τις 26 Ιουλίου ήταν η αιτία για να ακυρωθεί το πάρτι που θα γινόταν στο παλιό εργοστάσιο των μεταλλείων στην περιοχή Λούλος.

Ο χώρος που μπορεί να φιλοξενήσει έως χίλια άτομα είχε διακοσμηθεί με εξωτικά φυτά και είχε διαμορφωθεί κατάλληλα για την περίσταση με μια τεράστια σκηνή να δεσπόζει. Είναι χαρακτηριστικό ότι μεγάλες νταλίκες επί τέσσερις ημέρες ξεφόρτωναν στο παλιό εργοστάσιο πράγματα, ενώ το κόστος του πάρτι στο οποίο θα τραγουδούσε μεγάλο όνομα του εξωτερικού θα ξεπερνούσε τα 400 χιλιάδες ευρώ.

Οι εκατοντάδες vip καλεσμένοι ήταν έτοιμοι να ζήσουν μια αξέχαστη βράδια, αλλά λογάριαζαν χωρίς την απαγόρευση. Αξίζει να σημειωθεί ότι στον ίδιο χώρο, στο κτίριο των παλιών μεταλλείων, πριν από τρία χρόνια γνωστός Αμερικανός παραγωγός είχε διοργανώσει το απόλυτο πάρτι χλιδής με θέμα την αρχαία Ελλάδα, με καλεσμένους κατευθείαν από το Χόλιγουντ και με live εμφάνιση του θρυλικού συγκροτήματος Duran Duran.

Πηγή πληροφοριών και βίντεο: mykonoslive.tv

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ