Τη Μεγάλη Δευτέρα απολογούνται ενώπιον του ανακριτή οι δύο γνωστοί ποινικολόγοι που κατηγορούνται για συμμετοχή στην αποκαλούμενη “Μαφία των Φυλακών”. Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος και ο Θεόδωρος Παναγόπουλος εμφανίστηκαν την Παρασκευή στο γραφείο του ανακριτή, πήραν παράταση μέχρι την Δευτέρα για να απολογηθούν και μέχρι τότε θα παραμείνουν στο κρατητήριο. Οι δικηγόροι θα ετοιμάσουν υπομνήματα που θα υποβληθούν στον ανακριτή.
Και οι δύο αρνούνται κάθετα τις κατηγορίες, λέγοντας ότι προκαλεί θυμηδία το γεγονός ότι τους εντάσσουν ως μέλη εγκληματικής οργάνωσης.
Συνεργάτες του Αλέξανδρου Λυκουρέζου μίλησαν στον ΑΝΤ1, σημειώνοντας ότι το μήνυμα που στέλνει ο γνωστός ποινικολόγος είναι το εξής: “Δεν υπάρχει τίποτα σε βάρος μου. Δεν υπάρχει γεγονός στο σε βάρος μου κατηγορητήριο”.
Λίβανος: Ξεπέρασαν το 1 εκατ. οι εκτοπισμένοι – Ισραηλινοί στρατιώτες στο στόχαστρο της Χεζμπολάχ σε τρεις πόλεις
Ντόναλντ Τραμπ: Αναβάλλεται το ταξίδι στην Κίνα κατά ένα μήνα περίπου λόγω του πολέμου
Premier League: Μπρέντφορντ και Γουλβς έμειναν στο 2-2 και αλληλοεξουδετερώθηκαν – Όλα τα αποτελέσματα και η βαθμολογία
ENIKOS NETWORK
Recruiter προειδοποιεί: Δεν προσλαμβάνονται όσοι απαντούν λάθος σε αυτή την εύκολη ερώτηση