Το κράτος ρωτά πόσους οίκους ανοχής έχει το…Αγαθονήσι

Μια ιστορία για γέλια και για κλάματα αποκάλυψε ο Δήμαρχος Αγαθονησίου Βαγγέλης Κόττορος κατά τη διάρκεια του συνεδρίου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Νοτίου Αιγαίου.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα rodiaki.gr, αφού αναφέρθηκε στις δυσκολίες τις οποίες βιώνουν στο ακριτικό νησί της Δωδεκανήσου με τους 153 κατοίκους, στάθηκε ιδιαίτερα στο γεγονός ότι ο δήμος διαθέτει μόνο έναν διοικητικό υπάλληλο, οπότε αναγκάζεται να τον βοηθάει και εκείνος.

Όπως ανέφερε, κάποια στιγμή τηλεφώνησαν από το Υπουργείο στο Δήμο και τους ζήτησαν να τους πουν πόσες άδειες…οίκων ανοχής έχουν εκδοθεί. Ο Δήμαρχος με τον υπάλληλο, δεν το πήραν στα σοβαρά, αγνόησαν το…επιτακτικό αίτημα και συνέχισαν τη δουλειά τους.

Σύντομα όμως, το Υπουργείο επανήλθε, αυτή τη φορά πιο…επίσημα, με έγγραφό του, το οποίο επίσης αγνόησαν. Όμως υπήρξε και τρίτη κρούση. Τηλεφώνησαν στο δήμο και διεμήνυσαν στον Δήμαρχο πως πρέπει να τους πει πόσες άδειες για οίκους ανοχής έχουν εκδοθεί στο νησί, γιατί ο χρόνος πιέζει και πρέπει να “κλείσουν” τα σχετικά στατιστικά στοιχεία.

Τότε, σύμφωνα με την “Ροδιακή” ο κ. Κόττορος έδωσε απάντησε: «Παιδιά, περιμένετε, ακόμα…καταμετρώ τις άδειες».

 

Διαβάστε επίσης

Μπαράζ τουρκικών παραβιάσεων στο Αιγαίο

Στον εισαγγελέα οδηγούνται οι συλληφθέντες για τα επεισόδια στο Πολυτεχνείο

 

Με το καρεκλάκι τους στη… στάση του λεωφορείου – ΦΩΤΟ

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ