Το γεύμα του Κώστα Σημίτη και της συζύγου του στη Μεσσηνία- ΦΩΤΟ

Προσθέστε το enikos.gr στην Google

Στο Καλό Νερό Μεσσηνίας γευμάτισε το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης με τη σύζυγό του Δάφνη.

Σύμφωνα με το tharrosnews.gr, ο Κώστας Σημίτης, κατευθυνόμενος χθες προς το Κορακοχώρι Ηλείας, από την εθνική οδό μέσω Καλού Νερού, αποφάσισε να σταματήσει στην παραθαλάσσια περιοχή για να γευματίσει με τη σύζυγό του, Δάφνη Σημίτη.

Ο κ. Σημίτης, όπως είπε μιλώντας σε εκπροσώπους τοπικών ΜΜΕ, επισκέφθηκε το Καλό Νερό για πρώτη φορά και έμεινε εντυπωσιασμένος από τη φυσική ομορφιά και τη γαλήνη, με την παραλία και τη θάλασσα μπροστά του, ενώ εξήρε την ποιότητα, την εξυπηρέτηση και τη θέρμη με την οποία έγινε δεκτός από το κατάστημα εστίασης.

Όπως αναφέρει το tharrosnews.gr, ο πρώην πρωθυπουργός με τη σύζυγό του απόλαυσαν θαλασσινά εδέσματα, ενώ ο κ. Σημίτης αποδέχθηκε με χαρά την επιθυμία κατοίκων της περιοχής να φωτογραφηθούν μαζί του.

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ:tharrosnews.gr

Διαβάστε επίσης:

Παπανδρέου και Σημίτης στο συνέδριο του Ποταμιού – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Τετ α τετ Γεννηματά με Σημίτη, Βενιζέλο και πιθανόν με Θεοδωράκη

Μοιράσου το:

Προσθέστε το enikos.gr στην Google
σχολίασε κι εσύ

ENIKOS NETWORK