Το… φορτηγάκι του τρόμου σε ελληνικό δρόμο – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Η επικίνδυνη και απερίσκεπτη οδηγική συμπεριφορά των Ελλήνων οδηγών, είναι – δυστυχώς – ένα καθημερινό φαινόμενο στους ελληνικούς δρόμους, και όχι μόνο. Στα πεζοδρόμια, στις διαβάσεις για ΑμΕΑ, στις ειδικές διαγραμμίσεις για άτομα με προβλήματα όρασης και αλλού, ο ασυνείδητος οδηγός αφήνει το στίγμα του, δυσχεραίνοντας την καθημερινότητα των υπόλοιπων πολιτών, αλλά και θέτοντας σε κίνδυνο κάποιους από αυτούς.

Ένα τέτοιο παράδειγμα αποτελεί και ο οδηγός του λευκού βαν, που βλέπουμε στη φωτογραφία που έστειλε αναγνώστης του enikos.gr.

Σε αυτή βλέπουμε την εγκληματική ενέργεια του οδηγού, ο οποίος έχει φορτώσει το λευκό βαν με κάτι που φαίνεται σαν πάνελ ή γυψοσανίδες, και το οποίο κινείται με ανοιχτές τις πίσω πόρτες, προφανώς λόγω του ότι το μήκος του φορτίου είναι μεγαλύτερο από την καμπίνα φόρτωσης, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κλείσει η πόρτα, αφήνοντας το επικίνδυνο φορτίο εκτεθειμένο.

Ένα πιθανό απότομο φρενάρισμα ή μια επιτάχυνση θα ήταν δυνατό να μεταφέρουν το βάρος του φορτίου και αυτό να βγει από το βαν, προκαλώντας ατύχημα στο αυτοκίνητο που θα ακολουθούσε, μετατρέποντας το λευκό βαν σε “φορτηγάκι του τρόμου”.

Μπορείτε να στείλετε τις φωτογραφίες και τα βίντεο από τα εγκλήματα στους ελληνικούς δρόμους στο [email protected].

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ