Το “ευχαριστώ” ενός Τούρκου πλοιάρχου στους Έλληνες γιατρούς του

Σε δύο επεμβάσεις στο ΠΑΓΝΗ της Κρήτης υπεβλήθη ένας Τούρκος πλοίαρχος και μάλιστα έμεινε πολύ ικανοποιημένος. Ο λόγος για τον 46χρονο πλοίαρχο του Kazim Dede, που ανήμερα των Χριστουγέννων και καθώς το πλοίο έπλεε νοτιοδυτικά της Κρήτης, χτυπήθηκε από κύμα και προσέκρουσε στις πλάγιες μπάρες του πλοίου. Ο 46χρονος από την Κωνσταντινούπολη υπέστη αμφοτερόπλευρο κάταγμα μηριαίων οστών, το πλοίο άλλαξε πορεία προς τους Καλούς Λιμένες και την επόμενη ημέρα ο 46χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Μοιρών και από εκεί στο ΠΑΓΝΗ.

Ο Τούρκος πλοίαρχος υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση ορθόδρομης ενδομυελικής ήλωσης αριστερού μηριαίου και εξωτερική οστεοσύνθεση μηριαίου οστού, ενώ επτά ημέρες αργότερα και αφού η κατάστασή του βελτιώθηκε, υπεβλήθη σε ανάστροφη ενδομυελική ήλωση του δεξιού μηριαίου οστού.

Ο 46χρονο νοσηλεύεται στην Ορθοπεδική Κλινική του ΠΑΓΝΗ, και νιώθει ευγνώμων απέναντι στο ιατρικό και το νοσηλευτικό προσωπικό. Μάλιστα έβγαλε μια αναμνηστική φωτογραφία μαζί τους, ποζάροντας χαμογελαστός.

Πηγή πληροφοριών: cretalive.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ