Το DeLorean από το «Back to the future»… στην Πρέβεζα – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Στην Πρέβεζα βρέθηκε το πρωτότυπο όχημα από την γνωστή ταινία “Back to the Future”. Μάλιστα οι δοκιμαστικές βόλτες που έκανε στους δρόμους της Πρέβεζας δεν πέρασαν απαρατήρητες, μαγνητίζοντας τα βλέμματα όσων το αντίκρισαν. Ταυτόχρονα γεννήθηκε και η απορία εάν πρόκειται για το πρωτότυπο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του PamePreveza.gr, το εν λόγω όχημα ακινητοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες, λόγω βλάβης στην εθνική οδό Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας στο ύψος της Λυγιάς.

Με οδική βοήθεια μεταφέρθηκε σε συνεργείο της Πρέβεζας όπου παρέμεινε για περισσότερες από τέσσερις ημέρες.

Ο μηχανικός αυτοκινήτων Βαλάντης Δημόπουλος, ο οποίος είχε την τύχη να επισκευάσει αυτό το αυτοκίνητο που άφησε εποχή την δεκαετία του ‘80 με την ταινία που προβλήθηκε, είπε ότι το όχημα είχε υποστεί βλάβη στο σύστημα του ενός τροχού. Έτσι έπρεπε να γίνουν παραγγελία τα ανταλλακτικά κάτι που σήμαινε ημέρες αναμονής.

Η ολοκλήρωση της επισκευής έγινε σήμερα και έτσι το διάσημο όχημα μαζί με τους ιδιοκτήτες του συνέχισε το ταξίδι του με προορισμό την Αθήνα.

Όσο για το τι δουλειά έχει στην Πρέβεζα και την Ελλάδα αυτό το όχημα, η απάντηση είναι πολύ απλή, αλλά και ανθρώπινη.

Οι σημερινοί ιδιοκτήτες του, o Terry και η Oliver Holler, από τις ΗΠΑ απέκτησαν το αυτοκίνητο αυτό σε δημοπρασία.

Συνταξιούχοι και οι δύο πήραν την μεγάλη απόφαση. Να γυρίσουν όλο τον κόσμο. Με έναν σκοπό. Να συγκεντρώσουν χρήματα για το ίδρυμα έρευνας Michael J. Fox Foundation for Parkinson’s Research, του οποίου ο ιδρυτής πάσχει και αυτός από την νόσο.

«If your flag is here, we plan to visit your country! (and several more if luck is with us!) Driving over 3 months is unpredictable, but we’ll post our progress DAILY here on FB. We want to meet you, so please keep following», σημειώνουν δημοσιεύοντας την παρακάτω φωτογραφία.

Όπως αναφέρεται και στην αντίστοιχη σελίδα τους ο Terry και η Oliver Holler ταξιδεύουν στο μέλλον με μια μηχανή του χρόνου DeLorean με σκοπό τη συγκέντρωση κεφαλαίων και την ευαισθητοποίηση για την έρευνα του Πάρκινσον.

Μάλιστα στο όχημα έχουν και ένα κουτί στο οποίο όποιος θέλει μπορεί να αφήσει οικονομική ενίσχυση.

Ο Terry και η Oliver Holler έμειναν στην Πρέβεζα περίπου τέσσερις ημέρες και σήμερα αναχώρησαν για την Αθήνα.

Σύμφωνα με το  PamePreveza.gr, πρόκειται για δύο ανθρώπους με μεγάλη ψυχική δύναμη αφού πραγματοποιούν αυτήν την παγκόσμια εκστρατεία, ενώ κατέκτησαν με τον χαρακτήρα τους όλους όσους τους γνώρισαν στην Πρέβεζα.

Όπως είπε ο ιδιοκτήτης του συνεργείου που επισκευάστηκε το αυτοκίνητο, ο Βαλάντης Δημόπουλος, ξετρελάθηκαν με την ελληνική κουζίνα.

Το βίντεο που ακολουθεί και δημοσιεύθηκε σήμερα στο διαδίκτυο είναι από τις τελευταίες δοκιμές στους δρόμους της Πρέβεζας πριν αναχωρήσει.

Διαβάστε επίσης:

Viral: Οι Βρετανοί θέλουν για πρωθυπουργό τους τον… Ομπάμα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ