Ζέτα Δούκα: Η όλο νόημα ανάρτησή της για το… αυτογκόλ του Καφετζόπουλου – ΦΩΤΟ

Με φόντο τις καταγγελίες για περιστατικά λεκτικής και σωματικής βίας, σεξουαλικής παρενόχλησης στον χώρο του θεάτρου και του κινηματογράφου αλλά και της ανακοίνωσης που εξέδωσε πασίγνωστος ηθοποιός μέσω της οποίας ζητεί να μην τηλεδικαστεί ο Αντώνης Καφετζόπουλος έκανε μία ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Facebook.

“Υπάρχει αυτογκόλ από τα αποδυτήρια ή εγώ δεν το είχα ξανακούσει;”, έγραψε ο γνωστός ηθοποιός.

Συνέχεια στο αινιγματικό σχόλιο του Αντώνη Καφετζόπουλου περί “αυτογκόλ” έδωσε η Ζέτα Δούκα με ανάρτηση που έκανε στο Instagram.

“Πληροφορίες προς πάσα ενδιαφερόμενο σε σχέση με την επικαιρότητα: 1) Αυτογκόλ (αγγλ.: own goal) στο ποδόσφαιρο και στα ομαδικά αθλήματα που ισχύει η επίτευξη του τέρματος (γκολ), ονομάζεται η περίπτωση κατά την οποία παίκτης προωθεί τη μπάλα στην εστία (αλλιώς τέρμα) της δικής του ομάδας. Αποτελεί, σχεδόν πάντα, ατυχές συμβάν και προκαλείται από την αποτυχημένη προσπάθεια του αμυνόμενου να αποκρούσει ή να μεταβιβάσει τη μπάλα. Η λέξη χρησιμοποιείται μεταφορικά για κάθε ενέργεια κάποιου που προκαλεί ζημιά στον εαυτό του ή τον κύκλο του (οικογένεια, επιχείρηση κλπ), 2) ο αριθμός 14 είναι μεγαλύτερος του 3…”, έγραψε η Ζέτα Δούκα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ