Την έπιασαν στον ύπνο και την λήστεψαν

Την έπιασαν στον ύπνο και την λήστεψαν

 

Στον ύπνο έπιασαν μια 68χρονη γυναίκα, από τον Βόλο, δύο άγνωστοι δράστες, που μπήκαν στο σπίτι της, παραβιάζοντας την πόρτα. Οι δύο δράστες, ακινητοποίησαν την ηλικιωμένη γυναίκα και στη συνέχεια τη χτύπησαν στο πρόσωπο, της έκλεψαν χρήματα, καθώς και ένα δαχτυλίδι που φορούσε. Οι δράστες φεύγοντας έκοψαν το τηλέφωνο, για να μην ειδοποιήσει την Αστυνομία και έφυγαν σαν κύριοι.

Όπως αναφέρει το magnesianews.gr, οι δύο ληστές, που φορούσαν κουκούλες και γάντια, παραβίασαν την πόρτα του σπιτιού που διαμένει μόνη η γυναίκα, την ξύπνησαν και, αφού την χτύπησαν μερικές φορές στο πρόσωπο για να την απειλήσουν, της έδεσαν τα χέρια με πλαστική μονωτική ταινία και έκαναν άνω κάτω το σπίτι, για να βρουν χρήματα ή άλλα αντικείμενα αξίας.

Τελικά, οι δράστες, που αναζητούνται από την Αστυνομία, κατάφεραν να βρουν χρηματικό ποσό μερικών εκατοντάδων ευρώ, ενώ της πήραν και ένα δαχτυλίδι που φορούσε στο χέρι της.

Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο Νοσοκομείο, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ έρευνες για τον εντοπισμό των δύο άγνωστων ανδρών, διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ