Την Αγγελική που βοηθούσε τον Ξηρό αναζητεί η ΕΛ ΑΣ

 

Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης 

 

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τη νεαρή γυναίκα που όλους αυτούς τους μήνες βοηθούσε τον Χριστόδουλο Ξηρό όσο αυτός προσπαθούσε να ξεφύγει από την αστυνομία.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές η συγκεκριμένη γυναίκα ονομάζεται Αγγελική και έχει μεγαλώσει σε πόλη της Αχαΐας. Πριν μερικά χρόνια πέρασε σε οικονομική σχολή της Κομοτηνής ωστόσο όπως αναφέρουν αξιωματικοί της αντιτρομοκρατικής, δεν ολοκλήρωσε τις σπουδές της και τον Ιανουάριο του 2014, ήρθε στην Αθήνα όπου ανέπτυξε σχέσεις με άτομα που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις με μελή της οργάνωσης «Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς».

Η Αγγελική που η ηλικίας της υπολογίζεται από 21 έως 25 ετών, επισκεπτόταν σχεδόν καθημερινά το σπίτι στην Ανάβυσσο και γνώριζε τόσο για τον οπλισμό όσο και για την επικείμενη επίθεση στις φυλακές Κορυδαλλού.

Η Αγγελική μάλιστα με πλαστά στοιχεία ταυτότητας είχε νοικιάσει και το διαμέρισμα που βρέθηκε πριν από λίγο στο Λουτράκι και ήταν ένα από τα κρησφύγετα που θα χρησιμοποιούσε ο Χριστόδουλος Ξηρός μετά την επίθεση στο σωφρονιστικό κατάστημα του Κορυδαλλού. Η νεαρή γυναίκα αναζητείται από την αντιτρομοκρατική και ο κλοιός έχει σφίξει ασφυκτικά γύρω της.

Διαβάστε επίσης.

Τι είπε ο Ξηρός στον ανακριτή

“Γοργοπόταμος” η κωδική ονομασία του σχεδίου επίθεσης που ετοίμαζε ο Ξηρός – ΒΙΝΤΕΟ

Διαψεύδει το χτύπημα στον Κορυδαλλό ο Ξηρός

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ