Τηλεφωνική επικοινωνία του Γιάννη Πλακιωτάκη με τη σύζυγο του Σήφη Βαλυράκη

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε πριν από λίγο ο Γιάννης Πλακιωτάκης με τη σύζυγο του Σήφη Βαλυράκη. Σύμφωνα με πληροφορίες ο υπουργός Ναυτιλίας δεσμεύτηκε στη Μίνα Παπαθεοδώρου Βαλυράκη ότι οι λιμενικές αρχές Χαλκίδας και Ερέτριας, καθώς και όλες οι υπηρεσίες που εμπλέκονται, θα διενεργήσουν εξονυχιστικές έρευνες για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Ο κ. Πλακιωτάκης είπε επίσης ότι η εμπειρία του Λιμενικού Σώματος σε τέτοιες υποθέσεις ναυτικών δυστυχημάτων είναι πάρα πολύ μεγάλη και ό,τι υπάρξει σχετικά με την υπόθεση να είναι βέβαιη πως θα αποκαλυφθεί.

Η κ. Παπαθεοδώρου Βαλυράκη έστειλε επιστολή προς τον υπουργό Ναυτιλίας, όπου μεταξύ άλλων αναφέρει ότι «οι άνθρωποι στη μικρή κοινωνία της Ερέτριας μιλούν και ίσως καταθέτουν στην τοπική αρχή στοιχεία για την εμπλοκή επαγγελματικού αλιευτικού σκάφους, που σημαίνει ότι είναι ισχυρή, αν όχι βεβαία την εκδοχή της ανθρωποκτονίας».

«Σας ζητούμε να ενεργήσετε άμεσα έτσι ώστε οι έρευνες να επισπευσθούν για να μην επικρατήσει η λήθη και η συγκάλυψη», αναφέρει στην επιστολή της η κυρία Παπαθεοδώρου στον Γιάννη Πλακιωτάκη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ