Τι λέει ο Μένιος Φουρθιώτης στο enikos.gr για το επεισόδιο και τη μήνυση στην Ελένη Αυλωνίτου – ΦΩΤΟ

Για το επεισόδιο που είχε στην τηλεοπτική του εκπομπή με την Ελένη Αυλωνίτου μίλησε ο παρουσιαστής, Μένιος Φουρθιώτης που επικοινώνησε με το enikos.gr, με αφορμή τα όσα δήλωσε νωρίτερα η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα, το enikos.gr επικοινώνησε με την κ. Αυλωνίτου και από το γραφείο Τύπου της, ανέφεραν τα εξής: “Δεν έγινε καμία σύλληψη. Αυτά είναι ψέματα. Η κ. Αυλωνίτου ενημερώθηκε για τη μήνυση, πήγε στο αστυνομικό τμήμα, πήρε το αντίγραφο και έληξε η υπόθεση. Τα υπόλοιπα στα δικαστήρια”.

Κατόπιν αυτής της δήλωσης, ο κ. Φουρθιώτης ανέφερε στο enikos.gr ότι «θέλω να πω κάτι το οποίο είναι ανακριβές από τη δήλωση της κα. Αυλωνίτου. Υπάρχει έγγραφο της Ελληνικής Αστυνομίας που δείχνει ότι η κα. Αυλωνίτου συνελήφθη κανονικότατα, οδηγήθηκε στο τμήμα και της πήραν αποτυπώματα στις 2.30 ώρα. Η δήλωση ότι “δεν συνελήφθη” είναι ψευδής».

«Είναι αστείο η κα. Αυλωνίτου να λέει ότι δεν έχει συλληφθεί, ενώ έχει συλληφθεί», είπε ο Μένιος Φουρθιώτης, ο οποίος εν συνεχεία ανέφερε ότι «σήμερα υποβλήθηκε εκ νέου μήνυση εις βάρος της κας. Αυλωνίτου και αναζητείται στο πλαίσιο του Αυτοφώρου. Και αυτά τα λέω για την αποκατάσταση της αλήθειας».

Δείτε το έγγραφο της ΕΛ.ΑΣ. που απέστειλε στο enikos

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ