Τι λέει η Παγώνη στο enikos.gr για τον Ζαχαράτο – Τον… καλεί στο νοσοκομείο για να τη μιμηθεί καλύτερα

Του Κώστα Τέο

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο στο οποίο οΤάκης Ζαχαράτος μιμείται την πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη. Η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών Αθήνας- Πειραιά, μιλώντας στο enikos.gr, σχολίασε με χιούμορ το βίντεο του γνωστού σόουμαν, ενώ δεν παρέλειψε να στείλει για άλλη μια φορά αυστηρό μήνυμα για τήρηση των μέτρων προκειμένου να περιοριστεί η διασπορά του κορονοϊού. “Ο Ζαχαράτος είναι ένας εξαιρετικός καλλιτέχνης, δεν σας κρύβω ότι έχω δει και δύο παραστάσεις του” είπε η κα. Παγώνη.

“Το βίντεο το είδα, τη φωνή δεν την πέτυχε, όμως η εμφάνιση κατά 80% είναι ίδια. Υπήρξε μία αστοχία στο μαλλί. Όμως σας επαναλαμβάνω είναι φοβερός καλλιτέχνης. Είναι εξαιρετικός, διασκεδάζω πολύ μαζί του”, ανέφερε, και του απηύθυνε πρόσκληση να την επισκεφθεί στο νοσοκομείο προκειμένου η επόμενη απόπειρά του να την μιμηθεί να είναι ακόμη πετυχημένη. “Του προτείνω να έρθει κάποια στιγμή στην κλινική, να συναντηθούμε από κοντά και είμαι σίγουρη ότι η επόμενη μίμηση θα είναι εξαιρετική, διότι είναι ένας φοβερός καλλιτέχνης” είπε.

“Βέβαια θα πρέπει να πω και κάτι άλλο. Μπορεί να γελάμε, όμως η κατάσταση είναι σοβαρή. Είμαι σε μία κλινική με 100 ασθενείς από κορονοϊό και η κατάσταση είναι για κλάμα. Η Υγεία αυτή τη στιγμή θέλει στήριξη σε μόνιμο προσωπικό με γιατρούς και νοσηλευτές και την ίδια στιγμή οι πολίτες να τηρούν τα μέτρα”, τόνισε η κα. Παγώνη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ