Τι κατέθεσε η φοιτήτρια στους αστυνομικούς – Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες

Οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες που κατέθεσε στους αστυνομικούς η 20χρονη, η οποία ακόμη βρίσκεται υπό την επήρεια ισχυρού σοκ, προκαλούν το κοινό αίσθημα. Η άτυχη κοπέλα περιγράφει με λεπτομέρειες πως τη νάρκωσε ο δράστης και στη συνέχεια την έδεσε και την βίασε.

«Κάποια στιγμή, ενώ ήμουν στην κουζίνα, έπεσε πάνω μου και μου έβαλε μια πετσέτα στο πρόσωπο. Προσπάθησα να αντισταθώ αλλά είναι υπέρβαρος και δεν τα κατάφερα» ανέφερε προσθέτοντας ότι έχασε τις αισθήσεις της και όταν ξύπνησε, ήταν δεμένη. «Φώναζα βοήθεια και μου έλεγε ”σκάσε πουτ…”. Θυμάμαι, κάποια στιγμή, όταν συνήλθα, αυτός ήταν πάνω μου και αγκομαχούσε.. Με βίασε. Θέλω να μπει φυλακή».

Όσον αφορά τον δράστη, ο ίδιος κατέθεσε στην απολογία του ότι: «Αφού καθάρισε το σπίτι τρεις φορές περίπου, έπεσε κάποια στιγμή στη συζήτηση από εκείνη ότι αν ήθελα θα μπορούσε να μου κάνει σεξουαλικές χάρες και αν της δίνω διπλάσιο ποσό από αυτό που της έδινα» ενώ συνέχισε λέγοντας ότι: «Στις αρχές του έτους είχα βρει και μια άλλη κοπέλα από την Αλβανία και είχαμε παρόμοια συμφωνία και με εκείνη, αλλά την έδιωξα όταν μου έκλεψε ένα δαχτυλίδι».

Πηγή: Espresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ