Τι είπε ο δραπέτης των φυλακών Τρικάλων στους αστυνομικούς

Τι είπε ο δραπέτης των φυλακών Τρικάλων στους αστυνομικούς

 

Στον εισαγγελέα μεταφέρθηκε ο 35χρονος δραπέτης των φυλακών Τρικάλων, Λίτα Ερμάλ, ο οποίος συνελήφθη χθες το απόγευμα στο Περιστέρι, ύστερα από ληστεία.

Ο Λίτα Ερμάλ, σύμφωνα με τον ANT1 οδηγήθηκε στον εισαγγελέα κατηγορούμενος για τη ληστεία που διέπραξε στο σούπερ μάρκετ και για τις δύο χειροβομβίδες που έριξε κατά των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ οι οποίοι τον καταδίωξαν και κατάφεραν να τον συλλάβουν. Κατά τη διάρκεια της σύλληψης στο τσαντάκι του επικίνδυνου δραπέτη των φυλακών Τρικάλων βρέθηκε ένα πιστόλι, δύο γεμιστήρες και μία τρίτη χειροβομβίδα.

Ανακρινόμενος ο Λίτα Ερμάλ δεν αποκάλυψε το κρησφύγετο των υπόλοιπων δραπετών, όμως ομολόγησε ότι ο συγκρατούμενός του και επίσης δραπέτης Μαριάν Κόλα, του προμήθευσε τα όπλα, ενώ ανέφερε ότι τον τελευταίο μήνα ήταν μαζί και αναζητούσαν χρήματα.

Οι αστυνομικοί από τις περιγραφές των αυτόπτων μαρτύρων της ληστείας έχουν καταλήξει στην εκτίμηση ότι μαζί του χθες ήταν και ο δραπέτης από τις φυλακές Τρικάλων, Αντμίρ Μουρατάι, ο οποίος επωφελήθηκε από τον πανικό που προκάλεσε η ρίψη χειροβομβίδων και απομακρύνθηκε με αυτοκίνητο από το σημείο.

Επίσης από το δαχτυλικό αποτύπωμα που εντοπίστηκε στο πίσω αριστερό παράθυρο του μαύρου Subaru, διαπιστώθηκε ότι ο Λίτα Ερμάλ συμμετείχε στη εμπλοκή με αστυνομικούς στα Ίσθμια, όπου τραυματίστηκε θανάσιμα η 25χρονη Κατερίνα. Ωστόσο, ο ίδιος κατά την κατάθεσή του αρνήθηκε ότι ήταν αυτός που πυροβόλησε και δεν αποκάλυψε ποιος κρατούσε το αυτόματο όπλο. 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ