Τι δήλωσαν Κουρτάκης και Τζένος μετά την προθεσμία που πήραν

Της Άννας Κανδύλη

«Μαύρη μέρα για τη δημοσιογραφία και την ελευθερία του Τύπου, με πρακτικές που θυμίζουν Ερντογάν. Ένας εκδότης κι ένας διευθυντής βρίσκονται στα δικαστήρια, κατηγορούμενοι για συκοφαντική δυσφήμιση». Αυτό δήλωσε ο  αρχισυντάκτης της εφημερίδας «Παραπολιτικά» Παναγιώτης Τζένος έξω από το δικαστήριο, μετά την προθεσμία που πήρε ο ίδιος και ο εκδότης της εφημερίδας, Γιάννης Κουρτάκης.

Ο κ. Τζένος ανέφερε ότι για τη σύλληψή του ο Πάνος Καμμένος επιστράτευσε μία ομάδα 25 αστυνομικών. «Για ποιο λόγο βρισκόταν πριν από την Πρωτοχρονιά στις Άλπεις, τη στιγμή που ο λαός χειμάζεται από τις δικές του μνημονιακές πολιτικές», δήλωσε και τόνισε: «Έχουμε εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη. Χούντα είναι, θα περάσει».

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Κουρτάκης ανέφερε ότι «όταν κατοχύρωνα τον τίτλο “Ελευθερία του Τύπου”, δεν πίστευα ότι το καθεστώς Τσίπρα – Καμμένου θα ερχόταν να συλλάβει έναν εκδότη κι έναν διευθυντή, την ώρα της εργασίας τους. Η ελευθερία του τύπου θα κυκλοφορήσει ως ημερήσιο φύλλο. Χούντα είναι θα περάσει». 

Διαβάστε επίσης:

Ελεύθεροι Κουρτάκης και Τζένος – ΤΩΡΑ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ