Τι απαντά ο γείτονας της Σταμάτη

Τι απαντά ο γείτονας της Σταμάτη

 

Ο γείτονας της Βίκυς Σταμάτη, Μιχάλης Χαρίτος, δίνει την δική του απάντηση στο εξώδικο που του έστειλε η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου.

Η Βίκυ Σταμάτη συγκεκριμένα απέστειλε, μέσω του δικηγόρου της Αλέξη Κούγια, εξώδικο στον 77χρονο επιχειρηματία με το οποίο του ζητά να σταματήσει να κάνει δηλώσους στους δημοσιογράφους, ενώ του καταλογίζει ως απώτερο σκοπό την οικειοποίηση της περιουσίας της και συγκεκριμένα της περίφημης βίλας της οδού Αεροπαγίτου.

“Με κατηγορεί ότι έδειξα το σπίτι της. Ας έρθει τώρα οποιοσδήποτε δημοσιογράφος να δει ότι είναι κλειδωμένα. Πρέπει να έρθει κάποιος που έχει τα κλειδιά, διαφορετικά είναι κλειδωμένα όλα” δηλώνει ο 77χρονος επιχειρηματίας από την Κύπρο στην εφημερίδα “Εspresso” για τα όσα του καταλογίζει η πρώην γειτόνισά του.

Όσο για το περιβόητο “φέσι” στην ΕΥΔΑΠ, λέει: “Όσο ζούσε στο σπίτι η κυρία Σταμάτη, ο λογαριασμός του νερού ερχόταν πότε 1.200 ευρώ, πότε 900 ευρώ. Όταν σφραγίστηκε το σπίτι, το νερό ερχόταν μόνο 30 ευρώ. Από τα 1.200 ευρώ, εγώ πλήρωνα τα 2/3 και αναγκάστηκα να βάλω νέο ρολόι” σημειώνει ο Μιχάλης Χαρίτος και συμπληρώνει: “Οταν έλαβα το εξώδικο θύμωσα. Με κατηγορεί ότι θέλω να της πάρω το σπίτι με πληστηριασμό. Μακάρι να είχα τα λεφτά. Εγώ δεν μπορώ να συντηρήσω το δικό μου σπίτι τώρα με τους φόρους”.

“Η περιοχή μας έχει γίνει αξιοθέατο. Δεν μπορούμε να βγούμε χωρίς να μας ρωτήσουν κάτι. Αν έρθετε στην Αρεοπαγίτου, θα δείτε ότι ο κόσμος έρχεται γι΄ αυτό. Έχει κόσμο από κάτω και βλέπει” τονίζει ο 77χρονος.

Πηγή: Espresso

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.