Τι ανέφερε η Τσατάνη στην επιστολή που προειδοποιούσε πως την παρακολουθούσαν

Επιστολή στο αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. είχε στείλει στις 24 Σεπτεμβρίου η εισαγγελέας Εφετών Γεωργία Τσατάνη, ζητώντας την ανάκληση της απόφασης για απόσυρση των αστυνομικών που τη φρουρούσαν.

“Επισημαίνω επίσης ότι έχει συμβεί κατόπιν αναφορών των αστυνομικών της ασφαλείας μου να έχει επιληφθεί η Αντιτρομοκρατική υπηρεσία δια ύποπτον παρακολούθηση ατόμων έξωθεν της κατοικίας μου, όπως επίσης και δια αποστολήν υπόπτου δέματος έξωθεν της θύρας εισόδου της οικίας μου, εξαιτίας δε του τελευταίου γεγονότος, έγινε και από αυτήν και ο αρμόδιος έλεγχος” αναφέρει μεταξύ άλλων η κ. Τσατάνη στην επιστολή-ένστασή της.

“Το τελευταίο εξάμηνο έχουν κληθεί οι αστυνομικοί της ασφάλειας μου κατόπιν επείγοντος αιτήματος του αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας και έχουν λάβει οδηγίες από την προϊσταμένη αρχή για την επαύξηση των μέτρων ασφαλείας μου και την εντατικοποίηση της παρακολουθήσεως όλου του προγράμματος των κινήσεων μου δια λόγους που αφορούν εις την προστασίαν της ζωής μου και της σωματικής μου ακεραιότητας όπως και πράττουν ανελλιπώς” συμπληρώνει.

 

 

Διαβάστε επίσης

Τρεις οι πιθανοί στόχοι της βομβιστικής επίθεσης στα Εξάρχεια – ΒΙΝΤΕΟ

Θέμης Σοφός: Στόχος της έκρηξης η εισαγγελέας Γεωργία Τσατάνη – ΒΙΝΤΕΟ

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ