Τι αλλάζει στο Pokemon Go – Πως θα προστατευθούν οι παίκτες

Την ανάπτυξη ενός νέου update για το δημοφιλές παιχνίδι Pokémon GO για φορητές συσκευές ολοκλήρωσε η Niantic. Η ενημέρωση διορθώνει αρκετά bugs του τίτλου, ενώ προσθέτει και μερικές νέες δυνατότητες.

Το πιο αξιοσημείωτο ίσως νέο χαρακτηριστικό της τελευταίας έκδοσης του Pokémon GO, είναι η προσθήκη μηνυμάτων που έχουν ως στόχο να προστατέψουν τους παίκτες. Για παράδειγμα, το παιχνίδι πλέον θα υπενθυμίζει στους χρήστες ότι δεν πρέπει να παίζουν καθώς ταξιδεύουν με μεγάλη ταχύτητα, ενώ εάν εντοπίσει ότι κάτι τέτοιο συμβαίνει, η λειτουργία του θα διακόπτεται μέχρι ο παίκτης να επιβεβαιώσει ότι δεν οδηγεί ο ίδιος κάποιο όχημα.

Σημαντικό είναι επίσης για αρκετούς φίλους του παιχνιδιού, ότι μετά από το νέο update θα έχουν τη δυνατότητα να αλλάξουν το όνομα του χαρακτήρα τους (Trainer), αν και αυτή η δυνατότητα θα τους δοθεί μόνο μια φορά.

Τέλος, ευχάριστα είναι τα νέα και για τους κατόχους συσκευών με iOS, αφού η Niantic επέλυσε τα προβλήματα της εφαρμογής με τη λειτουργία battery saver, επιτρέποντας ξανά την ενεργοποίησή της.

Πηγή: e-pcmag.gr

Διαβάστε επίσης:

Η “εκδίκηση”… των Pokemon – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.