Θύμα ξυλοδαρμού επιχειρηματίας στην Κρήτη – Ποιοι και γιατί τον εκβίαζαν

Μια υπόθεση που τα έχει… όλα μονοπωλεί το ενδιαφέρον της κοινωνίας της Κρήτης. Εκβιασμό, απειλές, ξυλοδαρμό και κατηγορίες για… ερωτική σχέση. Το ποσό των 50.000 ευρώ προσπαθούσε να αποσπάσει από επιχειρηματία του Ηρακλείου ένας άνδρας ισχυριζόμενος ότι ο επιχειρηματίας είχε ερωτική σχέση με τη σύζυγό του.

Η γυναίκα ήταν υπάλληλος του 46χρονου επιχειρηματία και ο άνδρας της τον εκβίαζε ζητώντας του το συγκεκριμένο χρηματικό ποσό. Μάλιστα ήθελε εκτός από τα 50.000 ευρώ, να την απολύσει και να την αποζημιώσει ως ορίζει ο νόμος. Τόσο εκείνος όσο και η 43χρονη γυναίκα έστελναν μηνύματα στον επιχειρηματία απαιτώντας το χρηματικό ποσό. Ο επιχειρηματίας δεν έδωσε σημασία στις κατηγορίες και τις απειλές τους μέχρι τη στιγμή που ο «θιγμένος» σύζυγος τον «επισκέφτηκε» και τον ξυλοκόπησε.

Ο επιχειρηματίας μην αντέχοντας άλλο αυτή την κατάσταση και μετά τον ξυλοδαρμό του, πέρασε το κατώφλι του Αστυνομικού Μεγάρου Ηρακλείου υποβάλλοντας μήνυση στο ζευγάρι και δείχνοντας στους αστυνομικούς τα μηνύματα που του είχαν στείλει και που είχαν κυρίως να κάνουν με τη χρηματική τους απαίτηση. Οι αστυνομικοί της Υ.Α Ηρακλείου συνέλαβαν το ζευγάρι, με την κατηγορία του εκβιασμού και αναμένεται να οδηγηθούν και οι δύο στον εισαγγελέα Ηρακλείου.

Πηγή: cretapost.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ