Θύμα τροχαίου στη Θήβα: Είδα ένα αυτοκίνητο να έρχεται πάνω μου με 130 χλμ. – Άφαντος ο οδηγός

Άφαντος είναι οδηγός του αυτοκινήτου που οδηγούσε ανάποδα στην Εθνική Οδό και προκάλεσε τροχαίο ατύχημα στη Θήβα.

Θήβα: Οδηγός που πήγαινε ανάποδα στην Εθνική Οδό προκάλεσε τροχαίο ατύχημα

Κινδύνευσε ο οδηγός του άλλου αυτοκινήτου που ξαφνικά είδε μπροστά του το όχημα να κινείται ανάποδα με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Έκανε έναν ελιγμό για να το αποφύγει και έριξε το αυτοκίνητό του πάνω στις μπάρες με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στα πόδια.

Όπως είπε στον ALPHA το θύμα του τροχαίου, ο κ. Θωμάς, «δεν πρόκειται για ηλικιωμένο οδηγό. Ήταν δύο άτομα μέσα στο αυτοκίνητο, με γυναίκα συνοδηγό».

Ο κ. Θωμάς συγκλονίζει με την περιγραφή του για τα όσα συνέβησαν πριν από το ατύχημα. «Μόλις είχα περάσει τα διόδια Θηβών και κατευθυνόμουν προς Αθήνα. Την ώρα που μπήκα στην αριστερή λωρίδα για να προσπεράσω ένα φορτηγό που ήταν μπροστά μου, είδα ένα αυτοκίνητο που κινούνταν ανάποδα να έρχεται κατά πάνω μου με 130-140 χλμ. Αν υπήρχε μετωπική δεν θα ζούσαμε τώρα. Το πρώτο που σκέφτηκα ήταν να… κόψω το αμάξι δεξιά και προσπάθησα να το κρατήσω, αλλά δεν μπόρεσα και έπεσε πάνω στο στηθαίο, στην τσιμεντένια νησίδα. Στα 500 μέτρα πιο μπροστά από εμένα είχε γίνει κι άλλο ατύχημα προφανώς με τον ίδιο».

Όπως είπε ο ίδιος, «τα διόδια έχουν σίγουρα κάμερες. Η Τροχαία ήρθε πάρα πολύ γρήγορα και επιλήφθηκε του θέματος. Ο οδηγός φορτηγού δεν σταμάτησε και ευτυχώς που το έκανε, ενώ πήγε και έδωσε κατάθεση. Το θέμα πλέον έχει φτάσει στον Εισαγγελέα».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του ALPHA:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ