Θρίλερ στο Μεσολόγγι: Ώρες αγωνίας για τον 31χρονο που αγνοείται

Κορυφώνεται στο Μεσολόγγι η αγωνία για τον 31χρονο Μπάμπη Κούτσικο, ο οποίος αγνοείται από το βράδυ της Πέμπτης 4 Ιανουαρίου. Ο 31χρονος είχε πάει για κυνήγι και έκτοτε δεν έδωσε σημεία ζωής.

Η μητέρα του δήλωσε την εξαφάνιση καθώς μάλιστα σίγησε και το τηλέφωνο του, με το τελευταίο σήμα που εξέπεμψε να είναι στον Άγιο Θωμά, στην περιοχή τρία Δέντρα, πλησίον του ΤΕΙ. Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες των αρχών για τον εντοπισμό του. Μάλιστα, συμμετέχουν και άνδρες της ΕΜΑΚ με εκπαιδευμένο σκύλο και όχημα της ΠΥ Μεσολογγίου.

Όπως αναφέρει το agriniopress, sτο Τμήμα Ασφαλείας Μεσολογγίου έχει προσαχθεί 50χρονος ο οποίος ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που φέρεται να είδε τον αγνοούμενο.

Παράλληλα, οι οικείοι του απευθύνουν έκκληση μέσω και των κοινωνικών δικτύων σε όποιον πιθανώς γνωρίζει οτιδήποτε να ενημερώσει. Σε ανάρτησή της η αδελφή του 31χρονου αναφέρει:

«Από την Πέμπτη το βράδυ αγνοείται ο αδερφός Μπάμπης Κούτσικος . Τελευταίο σήμα που έδωσε το κινητό του είναι στον Άγιο Θωμά στην περιοχή τρία Δέντρα . Είμαστε σίγουροι ότι κάτι του έχει συμβεί. Οπότε παρακαλώ όποιος τον ξέρει ή δεν τον ξέρει αλλά θέλει να βοηθήσει ας πάει προς τα εκεί και να ψάξει. Είναι ήδη εκεί κάποια συγγενικά πρόσωπα και κάποια στιγμή θα πάει και η αστυνομία. Παρακαλώ κοινοποιείστε τη δημοσίευση».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ