Θρίλερ στο Χαλάνδρι: Αναζητείται η σύντροφος του 64χρονου – Υποψίες για δεύτερο πτώμα – ΒΙΝΤΕΟ

Από τη Γερμανίδα σύντροφο του 64χρονου άνδρα, που βρέθηκε δολοφονημένος, σε ισόγειο διαμέρισμα, στο Χαλάνδρι, αναμένουν απαντήσεις οι Αρχές. Τα ίχνη του 64χρονου ενοικιαστή του ισογείου διαμερίσματος στην οδό Κονίτσης, στο Χαλάνδρι είχαν χαθεί από τον Ιανουάριο του 2018. Το πιθανότερο σενάριο είναι ότι το πτώμα που βρέθηκε μέσα στο σπίτι σε προχωρημένη σήψη και δεμένο με σχοινιά, να ανήκει σε αυτόν. Και το μυστήριο, ξεκινά πίσω από έναν θάνατο που όπως όλα δείχνουν, πρόκειται για έγκλημα.

Οι Αρχές προχωρούν στην ταυτοποίηση της σορού με τη μέθοδο του DNA, με την ιατροδικαστή να προσδιορίζει τον χρόνο θανάτου τουλάχιστον πριν από έναν μήνα. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, δεν υπάρχουν ίχνη παραβίασης του διαμερίσματος. Η Γερμανίδα σύντροφός του, η οποία είναι πιθανό να έχει τις απαντήσεις σε αυτή τη μυστήρια υπόθεση, αναζητείται. Η Γερμανίδα δεν αποκλείεται να έχει εγκαταλείψει τη χώρα.

Δίπλα στη σορό του άνδρα που βρέθηκε στο ισόγειο διαμέρισμα στο Χαλάνδρι, βρέθηκαν σακούλες πλαστικές σαν κουκούλι. Δύο είναι τα σενάρια. Είτε οι δράστες προσπάθησαν στην αρχή να τον τυλίξουν με αυτές τις σακούλες , είτε υπήρχε και δεύτερο πτώμα. Θα πάρουν δείγμα DNA, ώστε να δουν σε ποιον ανήκει.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ