Θρίλερ στη Νέα Μηχανιώνα – Τα σενάρια που εξετάζουν οι Αρχές για το ανθρώπινο κρανίο που βρέθηκε

Με ένα μακάβριο εύρημα βρέθηκε αντιμέτωπος περιπατητής κοντά στη Νέα Μηχανιώνα. Ο άνδρας βρήκε τμήμα ανθρώπινου κρανίου σε παραθαλάσσια περιοχή στο Αγγελοχώρι και ειδοποίησε το λιμενικό και την αστυνομία. Κάτοικοι της περιοχής μίλησαν το “Τούνελ” για αυτό το εύρημα και αναφέρονται στην υπόθεση της αγνοούμενης μητέρας από τη Νέα Μηχανιώνα.

Η παλαιότητα του ευρήματος παραπέμπει σε αγνοούμενο αρκετών χρόνων και για αυτόν τον λόγο θα εξεταστεί από την ιατροδικαστική του Πανεπιστημίου Αθηνών. Μετά τον εντοπισμό του ανθρώπινου κρανίου, ανασύρονται παλαιές υποθέσεις που είχαν απασχολήσει τις Αρχές στην ευρύτερη περιοχή. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα anikolouli.gr, πρώτη είναι αυτή της Άννας Δεμερτζή, της 49χρονης μητέρας που χάθηκε μυστηριωδώς τα ξημερώματα της 8ης Οκτωβρίου 2004, ενώ πήγαινε στη δουλειά της.

Όπως αναφέρει στο «Τούνελ» ο Χρήστος Ράμος, πρόεδρος του ΟΦΚΑΘ, το μακάβριο εύρημα βρισκόταν “καρφωμένο” στην άμμο και αποκαλύφθηκε λόγω της άμπωτης, της πτώσης δηλαδή της στάθμης της θάλασσας.

Οι έρευνες του «Τούνελ» για την αγνοούμενη μητέρα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ