Θρίλερ με τον θάνατο 47χρονου στη Θεσσαλονίκη – Την υπόθεση διερευνά το Ανθρωποκτονιών

Θρίλερ με τον θάνατο ενός άστεγου άνδρα στη Θεσσαλονίκη. Η ΕΛ.ΑΣ. διερευνά την υπόθεση θανάτου ενός 47χρονου Ρουμάνου, ο οποίος εντοπίστηκε τραυματισμένος με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και υπέκυψε στα τραύματά του, ύστερα από πολυήμερη νοσηλεία.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα voria.gr, ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε αιμόφυρτος στην οδό Βαλαωρίτου το βράδυ της 8ης Ιανουαρίου. Επί οκτώ ημέρες νοσηλευόταν στο νοσοκομείο, ωστόσο, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και κατέληξε. Αρχικά, την έρευνα της υπόθεσης είχε αναλάβει το Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου, όμως μετά τον θάνατό του, την έρευνα ανέλαβαν αστυνομικοί της Δίωξης Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας.

Έγκυρες πληροφορίες πως ο 47χρονος έφερε τέτοια χτυπήματα στο κεφάλι, που θα μπορούσαν να προέρχονται από δολοφονική επίθεση. Μέχρι στιγμής πάντως δεν έχουν αποκλειστεί κι άλλα σενάρια, όπως είναι για παράδειγμα αυτό της πτώσης.

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ανθρωποκτονιών εξετάζουν με προσοχή τις επαφές του 47χρονου, ενώ αναζητούν μαρτυρίες και άλλα στοιχεία που θα φωτίσουν την υπόθεση.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ