Θρίλερ με το φρικτό έγκλημα στη Λαμία

Η αγριότητα με την οποία δολοφονήθηκε γνωστή παιδοψυχίατρος μέσα στο διαμέρισμά της στα Γαλανέικα της Λαμίας στρέφει τις έρευνες των αστυνομικών στο στενό περιβάλλον της. Η άτυχη 45χρονη φαίνεται ότι γνώριζε καλά τον δολοφόνο της και του άνοιξε την πόρτα, την οποία εκείνος έκλεισε πίσω του, αφού της έκοψε τον λαιμό και την μαχαίρωσε με πολλαπλά χτυπήματα στο στήθος. Ο δολοφόνος έφυγε ανενόχλητος χωρίς να κλέψει χρήματα ή κοσμήματα.

Ήταν λίγο μετά τις 11 χθες το πρωί, όταν ένας από τους δύο αδελφούς της παιδοψυχιάτρου, πήγε ανήσυχος στο διαμέρισμά της για να τη βρει. Είχαν συνεννοηθεί να συναντηθούν για να πάνε μαζί στον λογιστή τους, όμως η γυναίκα δεν απαντούσε στις κλήσεις του. Μόλις άνοιξε την πόρτα του διαμερίσματος πάγωσε βλέποντας την αδελφή του κατακρεουργημένη. «Είχε αίμα παντού. Είμαι σοκαρισμένος, αυτή η εικόνα δεν φεύγει από το μυαλό μου» λέει ο ίδιος.

Η μητέρα της 45χρονης η οποία κατοικεί στο ισόγειο κατέθεσε ότι τα ξημερώματα άκουσε φωνές και θορύβους, αλλά δεν φαντάστηκε ότι κάποιος έκανε κακό στην κόρη της. Αλλά και ο αδελφός της δήλωσε ότι ήταν ευδιάθετη το προηγούμενο βράδυ και τίποτε δεν έδειχνε ότι ανησυχούσε για κάτι:

«Δεν υπάρχει άνθρωπος που να ήθελε να της κάνει κακό, όλοι γνώριζαν πόσο κόσμο βοηθούσε».

Πηγή: Espresso

Διαβάστε επίσης:

Σοκ στη Λαμία από τη δολοφονία της παιδοψυχιάτρου – Δέχτηκε μαχαιριές στο λαιμό και στο θώρακα

Λαμία – Έντονη χιονόπτωση στην εθνική οδό – Απαγορευτικό για φορτηγά

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ