Θρίλερ με την εξαφάνιση της 59χρονης στη Λάρισα – Τι είπε σε δύο φίλες της λίγο πριν χαθούν τα ίχνη της

Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση της 59χρονης μητέρας στη Λάρισα. Η Βάσω Κουκουνασούλη- Σιλεβίστα, που χάθηκε μυστηριωδώς την Κυριακή της Αποκριάς από το πατρικό της σπίτι στη γειτονιά του Πέρα Μαχαλά ήταν σαν να έδωσε η ίδια ένα στίγμα σε δύο φίλες της εκείνο το μοιραίο απόγευμα.

Η 59χρονη κάλεσε στο τηλέφωνο μία στενή της φίλη στις 2 το μεσημέρι, ενώ εκείνη ήταν σε συγγενικό της σπίτι. Συνεννοήθηκαν να μιλήσουν αργότερα και η αγνοούμενη της είπε ότι θα βρισκόταν στο πατρικό της μέχρι τις 6:30 το απόγευμα. Η φίλη της όμως καθυστέρησε, την κάλεσε μετά τις 7 και το τηλέφωνο της χτυπούσε κανονικά.

«Δεν το άφησα να χτυπήσει πολλές φορές, σκεπτόμενη πως μπορεί να είναι κάπου και δεν ήθελα να την ενοχλήσω. Πίστευα ότι θα με καλούσε εκείνη πίσω όπως συνήθιζε, όμως αυτό δεν συνέβη», είπε η φίλη της 59χρονης.

Οι δύο τους είχαν μιλήσει δύο μέρες πριν από την εξαφάνιση την Παρασκευή 8 Μαρτίου, όταν η Βάσω γύρισε από την κλινική όπου είχε μεταφερθεί η υπερήλικη μητέρα της.

«Είχε στεναχωρηθεί που την πήγαν εκεί και προσπάθησα να την εμψυχώσω. Το Σάββατο την πήρα πάλι στο τηλέφωνο για να δω αν ήταν καλύτερα. Μου είπε πως μαζί με τον αδελφό της είχαν επισκεφθεί τη μητέρα τους και πως εκείνη την ώρα την τάιζε. Τελευταία φορά μιλήσαμε την Κυριακή πριν χαθεί… Έχω σοκαριστεί και κάθε μέρα περιμένω να ακούσω κάτι για τη φίλη μου», σημείωσε.

Σημαντική είναι και η μαρτυρία μιας άλλης φίλης της που μένει στη Λάρισα. Όπως είπε κάθε φορά που η Βάσω πήγαινε στην πόλη συνήθιζαν να βγαίνουν για καφέ.

«Στις 8 Μαρτίου πήρα στο σπίτι της στη Λαμία για να δω τι κάνει και ο σύζυγος της μου είπε πως ήταν στη Λάρισα. Εκείνη έμαθε ότι την αναζήτησα και με κάλεσε στο τηλέφωνο. Μετά τις πρώτες κουβέντες που ανταλλάξαμε άρχισε να κλαίει. Ανησυχούσε για τη μητέρα της που μεταφέρθηκε στο κέντρο αποκατάστασης. Της έλεγα να μην στεναχωριέται, αλλά εκείνη συνέχισε να κλαίει. Έλεγε πως θα έπρεπε να δουλεύει για να έχει τη δυνατότητα να προσλάβει μια αποκλειστική νοσοκόμα για τη φροντίδα της. Της πρότεινα να πάρει ένα ταξί και να έρθει να κοιμηθεί στο σπίτι μου για να μην μείνει μόνη της, αλλά μου είπε πως δεν μπορούσε γιατί την επομένη είχε ραντεβού με τον αδελφό της», ανέφερε η φίλη της.

Η ίδια την κάλεσε ξανά στο τηλέφωνο το μεσημέρι της Κυριακής, ενώ η Βάσω ήταν στο σπίτι του αδελφού της για φαγητό.

«Ακουγόταν καλύτερα… Της πρότεινα ξανά να βρεθούμε αλλά δεν ήθελε. Μου είπε πως κανόνισε να φύγει την επόμενη μέρα για Λαμία για να μην αφήσει άλλο τον σύζυγο της μόνο του και πως τον επόμενο μήνα που θα ερχόταν πάλι στη Λάρισα, θα συναντιόμασταν. Όταν την Καθαρά Δευτέρα με πήρε η νύφη της και μου είπε πως την έψαχνε, έπαθα σοκ», είπε συγκινημένη.

«Για να είμαι ειλικρινής αμφέβαλλα για το αν το φως της εξώπορτας ήταν αναμμένο. Το σκέφτηκα όμως πολύ. Με δεδομένο ότι εκείνο το βράδυ η γειτονιά ήταν σκοτεινή λόγω των έργων στον ηλεκτρισμό, αν δεν ήταν αναμμένο το φως, αποκλείεται να μπορούσα να διακρίνω την φιγούρα. Ήταν μια γυναίκα που φορούσε καφέ δερμάτινο μπουφάν και μαύρο παντελόνι. Θυμάμαι ακόμη πως δεν υπήρχε καθόλου κίνηση στο δρόμο, καθώς οι περισσότεροι έλλειπαν λόγω του τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας» είπε η μάρτυρας που κατοικεί κοντά στο πατρικό της 59χρονης, μιλώντας στην εκπομπή Φως στο Τούνελ.

«Απευθύνω έκκληση σε μάρτυρες να βοηθήσουν. Είμαστε λίγο πριν από το Πάσχα, αλλά για μας η Εβδομάδα των Παθών ξεκίνησε από τότε που χάθηκε η Βάσω. Είναι πλέον απαραίτητο να γίνουν οργανωμένες έρευνες και σε άλλα σημεία. Δεν μπορεί να χάθηκε έτσι και να μην είδε κανείς τίποτα… Είμαστε διατεθειμένοι να βοηθήσουμε όπου μας ζητηθεί… Είναι δυνατόν να της συνέβαινε κάτι και να μην αντιλήφθηκε κανείς μας το παραμικρό; Να ψάξουν καλύτερα… Να φύγουμε και εμείς από τη Λαμία και να πάμε στη Λάρισα» είπε μία άλλη φίλη της αγνοούμενης.

Πηγή πληροφοριών/ΦΩΤΟ: anikolouli.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ