Θρίλερ με σύλληψη 34χρονου – Η ληστεία χρηματαποστολής το 2018 και οι εμπρηστικές επιθέσεις

Θρίλερ με τη σύλληψη ενός 34χρονου στην Αττική, ο οποίος κατηγορείται για ληστεία σε βάρος υπαλλήλου χρηματαποστολής, επίθεση με αυτοσχέδιους εμπρηστικούς μηχανισμούς σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων και απείθεια.

Στη σύλληψη του 34χρονου προχώρησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, το μεσημέρι της Τετάρτης για απείθεια. Ωστόσο, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ., από την έρευνα προέκυψε η εμπλοκή του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η Αστυνομία, ο 34χρονος κατηγορείται ότι το απόγευμα της 10ης Φεβρουαρίου 2018, μαζί με άγνωστο συνεργό του είχαν διαπράξει ληστεία σε βάρος υπαλλήλου χρηματαποστολής. Οι δράστες, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, ακινητοποίησαν με την απειλή όπλου, υπάλληλο ιδιωτικής εταιρείας παροχής υπηρεσιών ασφάλειας, κατά τη διάρκεια παραλαβής χρημάτων από κατάστημα σούπερ μάρκετ και του αφαίρεσαν το ειδικό κυτίο μεταφοράς αξιών.

Επίσης, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., το πρωί της 17ης Μαίου 2009 ο 34χρονους με συνεργούς του, τοποθέτησαν και ενεργοποίησαν αυτοσχέδιους εκρηκτικούς εμπρηστικούς μηχανισμούς σε αυτοκίνητα, σταθμευμένα εντός και εκτός αντιπροσωπείας αυτοκινήτων στη Λ. Μεσογείων. Από τις εκρήξεις των εμπρηστικών μηχανισμών και τις πυρκαγιές που ακολούθησαν, προκλήθηκαν εκτεταμένες υλικές ζημιές στους χώρους της αντιπροσωπείας.

Για τις δύο συγκεκριμένες πράξεις υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών δικογραφία και σε βάρος του 34χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου και συνελήφθη.

Ο συλληφθείς, τόσο με την δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του για απείθεια όσο και για το ένταλμα που εκδόθηκε σε βάρος του για τις δύο ανωτέρω πράξεις, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ η έρευνα για τη συμμετοχή του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις συνεχίζεται.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ