“Θρίλερ” με απαγωγή γυναίκας από φούρνο στην Κυψέλη – Καταδίωξη στην εθνική οδό

Βγαλμένες από ταινία του Χόλυγουντ ήταν οι σκηνές που διαδραματίστηκαν σήμερα το πρωί, στην εθνική οδό Αθηνών-Πατρών, με αστυνομικούς να καταδιώκουν ένα αυτοκίνητο, όπου υπήρχαν οι πληροφορίες ότι κρατείτο μία γυναίκα, η οποία προηγουμένως είχε απαχθεί από την Αθήνα.

Όλα ξεκίνησαν σήμερα το πρωί, σύμφωνα με το tempo24.news.gr, έπειτα από καταγγελία ότι δράστες με την απειλή όπλου, απήγαγαν μία γυναίκα από φούρνο, στην ευρύτερη περιοχή της Κυψέλης. Οι πληροφορίες έκαναν λόγο για τρεις άνδρες, οι οποίοι επέβαιναν σε συγκεκριμένο αυτοκίνητο το οποίο κινείτο προς την Πάτρα. Τα στοιχεία του οχήματος παρέπεμπαν σε πατρινό ιδιοκτήτη, ο οποίος, σύμφωνα με το δημοσίευμα, είναι γνωστός στις αστυνομικές Αρχές.

Η αστυνομία έστησε μπλόκα σε πολλά σημεία της εθνικής οδού, με έμφαση στην περιοχή της Πούντας, όπου τελικά το όχημα εντοπίστηκε και ακινητοποιήθηκε. Ο ιδιοκτήτης φέρεται να ήταν μέσα στο αυτοκίνητο, μαζί με έναν ή δύο αλλοδαπούς, όχι όμως η γυναίκα που είχε απαχθεί. Πληροφορίες ανέφεραν πως οι δράστες την είχαν αφήσει σε κάποιο σημείο της διαδρομής. Οι άνδρες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Ακράτας.

Της καταδίωξης είχε προηγηθεί μήνυση στο Αστυνομικό Τμήμα Κυψέλης σε βάρος του πατρινού, ο οποίος κατηγορείται μεταξύ άλλων για αρπαγή, παράνομη κατακράτηση παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Πηγή: tempo24.news.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ