Θλίψη στην Ναύπακτο: Το απόγευμα η κηδεία του 17χρονου που σκοτώθηκε σε τροχαίο – Η επιθυμία της οικογένειάς του

Θλίψη έχει σκορπίσει στην Ναύπακτο ο θάνατος  του 17χρονου Μάριου. Έφυγε από τη ζωή έπειτα από πολυήμερη νοσηλεία και μετά το τροχαίο που είχε. Ο Μάριος ήταν μοναχοπαίδι και η μοίρα του έπαιξε άσχημο παιχνίδι, το μοιραίο βράδυ της Πέμπτης 27 Ιουλίου.

Συγκεκριμένα,στο τροχαίο είχαν εμπλακεί ένα μηχανάκι και ένα αυτοκίνητο και από τη σύγκρουση είχε τραυματιστεί σοβαρά μόνο ο 17χρονος οδηγός του δίκυκλου. Είχε μεταφερθεί αρχικά στο Κέντρο Yγείας Ναυπάκτου, όπου και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Στη συνέχεια λόγω της σοβαρότητας του τραύματός του διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών. Δυστυχώς όμως, παρά τη γενναία του μάχη, άφησε την τελευταία του πνοή το βράδυ της Κυριακής, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, pelop.gr.

Το τελευταίο αντίο θα πουν συγγενείς και φίλοι, σήμερα, 15 Αυγούστου, ανήμερα της ονομαστικής του εορτής. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στις 18:00 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Παλαιοπαναγιά Ναυπάκτου. Παράκληση της οικογένειας ο αποχαιρετισμός του Μάριου να γίνει στα λευκά.

Τον αποχαιρετούν συγγενείς και φίλοι

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πλημμύρισαν με μηνύματα συμπαράστασης προς την οικογένεια του άτυχου Μάριου.

«Δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσει κανείς τα συναισθήματα του, όταν βρίσκεται αντιμέτωπος με τον άδικο χαμό ενός νέου παιδιού, το οποίο βρισκόταν στα πρώτα βήματα της ενήλικης ζωής του. Έφυγε από τη ζωή ένας νέος άνθρωπος γεμάτος ζωή, όνειρα, ένα πρόσωπο πολύ αγαπητό σε όλους. Κουράγιο και δύναμη στους οικείους του. Καλό ταξίδι Μάριε!», γράφουν.

Για τον Μάριο θρηνεί και η ομάδα του ΑΕ Παλαιοπαναγιάς, που εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση. «Η ζωή πολλές φορές “παίζει” παιχνίδια τα οποία κανείς δεν μπορεί να προβλέψει… Μάριε, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ φίλε», έγραψαν.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ