Θήβα: “Ξύπνησαν” μνήμες από την ημέρα που η Αλεξία τραυματίστηκε από αδέσποτη σφαίρα – Η έκκληση του πατέρα της

“Ξύπνησαν” μνήμες στα δικαστήρια της Θήβας από τη φρικτή ημέρα που η μικρή Αλεξία έπεσε αιμόφυρτη στην αυλή του σπιτιού της, καθώς την χτύπησε αδέσποτη σφαίρα. Ήταν ανήμερα το Πάσχα, στις Θεσπιές, το 2019.

Σήμερα συνεχίστηκε για δεύτερη ημέρα η δίκη με τις καταθέσεις τόσο των μαρτύρων από την πλευρά του κατηγορούμενου όσο και της οικογένειας της μικρής Αλεξίας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, συγγενής του κατηγορουμένου, κατέθεσε πως “μεταξύ 4:00-4:20 πυροβόλησε μια φορά ο κατηγορούμενος με καραμπίνα. Έριξε προς τις Θεσπιές. Δεν μου είχε δείξει ποτέ το όπλο του. Πάντα με καραμπίνα έριχνε. 20 άτομα ήμασταν όλοι πίνανε και τρώγαμε. Αφού μας ενημέρωσαν οι αστυνομικοί τι έγινε, σταματήσαμε τη μουσική, στεναχωρηθήκαμε για το συμβάν, καθίσαμε λίγο κα μετά φύγαμε”.

Η μικρή Αλεξία εδώ και 11 ημέρες έχει μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης στη Θεσσαλονίκη με τους γονείς να κάνουν έκκληση για βοήθεια.

“Ζητάω δικαιοσύνη και ο κατηγορούμενος επιτέλους να αναλάβει τις ευθύνες του, να πληρώσει για να σώσουμε το κοριτσάκι μας”, αναφέρει ο πατέρας του άτυχου κοριτσιού στον τηλεοπτικό σταθμό.

Τραγικές φιγούρες στη δικαστική αίθουσα οι συγγενείς της Αλεξίας, που περιέγραψαν τις φρικτές ώρες μετά τον τραυματισμό του κοριτσιού. “Ακούγαμε συνέχεια πυροβολισμούς. Σηκωθήκαμε από το τραπέζι που ήταν στα 15 μέτρα από το συμβάν και σηκωθήκαμε από τις κραυγές των παιδιών. Αμέσως το είδαμε μέσα στα αίματα και αναίσθητο το παιδί”.

Η δίκη αναμένεται να συνεχιστεί στις 6 Ιουνίου.

Δείτε το βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ