Θεσσαλονίκη: Ξεσπά ο πατέρας της 3χρονης Κατερίνας – «Το μόνο που ζητάω είναι μία διάγνωση»

Αποφασισμένοι να μάθουν τι οδήγησε στον θάνατο της κορούλας τους είναι οι γονείς του 3χρονου κοριτσιού, που πέθανε το Σάββατο στο «Ιπποκράτειο» της Θεσσαλονίκης, έπειτα από 11 μέρες νοσηλείας.

Για 10 ημέρες, που νοσηλευόταν η κόρη τους και η κατάστασή της μέρα με τη μέρα χειροτέρευε, οι γονείς της 3χρονης έψαχναν απαντήσεις από τους γιατρούς για το τι φταίει. Δύο ημέρες τώρα που έχουν χάσει την κορούλα τους, αναζητούν την αιτία θανάτου της. Οι γονείς της 3χρονης Κατερίνας ξεσπούν και κάνουν λόγο για αμέλεια που στάθηκε μοιραία.

«Το μόνο που ζητάω είναι μία διάγνωση, από τι πήγε το παιδί μου. Τίποτε άλλα. Δεν μας είπαν τίποτα. Τώρα η γυναίκα μου κρατάει τα λουλούδια που πάω κάτω στο παιδί μου. Προσπαθώ να την στηρίξω, να στηρίξω εμένα, να στηρίξω το άλλο μου παιδί» δήλωσε ο πατέρας της 3χρονης, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Όταν δεν ξέρεις δεν είναι κακό να πεις, “δεν ξέρω”, θα πάμε σε ένα πιο εξειδικευμένο νοσοκομείο της χώρας, θα έκανα έρανο αν δεν είχα, αλλά… Αυτά θα τα βρει ο δικηγόρος μου αν και είναι πλέον αργά, ο μόνος λόγος που γίνεται όλο αυτό είναι για να γνωρίζει η ψυχούλα του παιδιού μου ότι εγώ δεν το άφησα στα χέρια τους. Ότι δεν το άφησα έρμαιο. Είναι ο μόνος λόγος, να ξέρει από εκεί που είναι ότι θα το ψάξω» είπε η μητέρα της 3χρονης.

Με κάθε νομικό και ιατρικό μέσο θα προσπαθήσει να ρίξει φως στο χαμό του 3χρονου κοριτσιού η οικογένειά της. Θέλουν να πάρουν στα χέρια τους το ιατρικό φάκελο του από το νοσοκομείο Παπαγεωργίου, ώστε να μάθουν τι αγωγή χορηγήθηκε στην 3χρονη, βάσει ποιας διάγνωσης, γιατί δεν ανταποκρινόταν το παιδί και ποιος ήταν ο θεράπων ιατρός.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ