Θεσσαλονίκη: Ξεσπά η μητέρα του 43χρονου που πέθανε σε καρέκλα στο «Παπανικολάου» – «Ψάχνω απαντήσεις»

Απαντήσεις για τις συνθήκες θανάτου του γιου της, ψάχνει η μητέρα του 43χρονου, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή σε μία… καρέκλα, στα επείγοντα του νοσοκομείου «Παπανικολάου» στη Θεσσαλονίκη. Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της 1ης Απριλίου, ενώ λίγο νωρίτερα ο 43χρονος είχε λάβει εξιτήριο.

«Τον βλέπω στον ύπνο μου να ξεψυχά σε μια καρέκλα», δηλώνει με σπαρακτική φωνή η Θωμαή Καμπάκα και συμπληρώνει μιλώντας στο ThessToday.gr: «Ψάχνω απαντήσεις. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο Μενέλαός μου έφυγε έτσι απλά. Πώς είναι δυνατόν να φύγει ο μικρός μου ο γιος;».

Η ίδια εξηγεί ότι από την πρώτη στιγμή πίστεψε πως το παιδί της πέθανε εξαιτίας της αμέλειας των γιατρών.

Τα νέα για τον θάνατο του 43χρονου τα έμαθε την επόμενη ημέρα, καθώς τα αδέλφια του θύματος αδυνατούσαν να της μεταφέρουν την είδηση ότι ο άτυχος άνδρας έχασε τη ζωή του λίγες ώρες μετά και αφού είχαν επικοινωνήσει για έναν απλό πόνο στο πόδι.

«Λιποθύμησα, δεν μπορούσα να το πιστέψω όλο αυτό το σκηνικό, γιατί για κάποιες ώρες μου το έκρυβαν τα υπόλοιπα παιδιά μου», λέει η μητέρα του 43χρονου, η οποία τις τρεις πρώτες ημέρες μετά την απώλεια έπαιρνε ηρεμιστικά χάπια,. Και όταν  έμαθε την αλήθεια για τον τραγικό θάνατο, πήγε στο «Παπανικολάου» και έβαλε τις φωνές στους γιατρούς.

«Εξακολουθώ να πιστεύω ότι τον σκότωσαν και δεν πέθανε έτσι ξαφνικά. Τον παράτησαν στο έλεος του Θεού. Ψάχνουμε απαντήσεις», πρόσθεσε η μητέρα του άτυχου άνδρα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ