Θεσσαλονίκη: Ξεσπά η 39χρονη που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο την ώρα ζωντανής σύνδεσης

Εφιαλτικές στιγμές έζησε μια εργαζόμενη μητέρα λίγο πριν πάει στη δουλειά της. Ασυνείδητος οδηγός την παρέσυρε με το αυτοκίνητό του στη Θεσσαλονίκη και την εγκατέλειψε μετά το ατύχημα. Η ίδια μιλάει για το πώς βίωσε το περιστατικό.

Μιλώντας στο STAR η γυναίκα μέσα από το νοσοκομείο είπε ότι «εντάξει… ήταν ένα σοκ μεγάλο για εμένα. Πονάω βασικά, έχω κατάγματα».

Όπως είπε η 39χρονη, «έτρεχε κάμποσο. Ήμουν με μια κυρία, που την ευχαριστώ, και τελευταία στιγμή με τράβηξε». Στη συνέχεια αναρωτήθηκε για τον ασυνείδητο οδηγό: «Είσαι μέσα σε κόσμο, πώς το κάνεις αυτό; Δεν στεναχωριέσαι; Η Δικαιοσύνη θα τα κάνει όλα».

Η γυναίκα που είναι μητέρα ενός ανήλικου παιδιού, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» με κατάγματα στα πόδια και αναμένεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του STAR:

Το χρονικό του ατυχήματος

Ο ασυνείδητος οδηγός πάτησε γκάζι μετά την παράσυρση και έφυγε από την περιοχή. Η παράσυρση της γυναίκας καταγράφηκε σε απευθείας μετάδοση στη Θεσσαλονίκη, καθώς εκείνη την ώρα, είχε σύνδεση η εκπομπή του ΑΝΤ1.

Η δημοσιογράφος διέκοψε αμέσως τη συζήτηση, ενώ η κάμερα κατέγραφε τις εικόνες με διερχόμενους να σταματούν για να παράσχουν βοήθεια στην τραυματισμένη γυναίκα, η οποία βρισκόταν πεσμένη στην άσφαλτο, σφαδάζοντας από πόνους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ