Θεσσαλονίκη: ΒΙΝΤΕΟ με τους ληστές που «χτυπούν» ψιλικατζίδικα

Τους δύο δράστες, που με την απειλή μαχαιριού διαπράττουν ληστείες σε καταστήματα ψιλικών, αναζητούν οι αστυνομικές Αρχές στη Θεσσαλονίκη.

Θεσσαλονίκη: Ληστεία σε ψιλικατζίδικο στη Σταυρούπολη

Το δίδυμο των ληστών έχει γίνει ο φόβος και ο τρόμος των εργαζομένων στα ψιλικατζίδικα της συμπρωτεύουσας. Είναι ενδεικτικό ότι μέσα σε λίγες ώρες διέπραξαν ακόμη δύο νέες ληστείες.

Η πρώτη έγινε λίγο μετά τις 10 το βράδυ χθες, στην Σταυρούπολη. Όπως φαίνεται και στο βίντεο που μεταδίδει το thesstoday, δύο άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους εισέβαλαν σε ψιλικατζίδικο και με την απειλή μαχαιριού κατάφεραν να αποσπάσουν περισσότερα από 400 ευρώ. Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Η δεύτερη ληστεία έγινε με παρόμοιο τρόπο, στις 7 το πρωί της Δευτέρας, στη Μοναστηρίου. Οι δράστες, πάλι με την απειλή μαχαιριού, άρπαξαν περίπου 400 ευρώ από το ταμείο και εξαφανίστηκαν.

Όπως εκτιμούν οι Αρχές, τα μέλη της σπείρας έχουν διακριτούς ρόλους και η δράση τους διαρκεί μόλις λίγα λεπτά. Σε όλες τις περιπτώσεις, πρώτα εισέρχεται στο μαγαζί ο δράστης που κρατάει το μαχαίρι και δεύτερος μπαίνει ο ληστής που έχει ρόλο τσιλιαδόρου. Με γρήγορες κινήσεις αρπάζουν τα χρήματα και στη συνέχεια διαφεύγουν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Τα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας έχουν μπει στο «μικροσκόπιο» των αστυνομικών, οι οποίοι ελπίζουν ότι θα βρουν στοιχεία που τους οδηγήσουν στα ίχνη των δραστών.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ