Θεσσαλονίκη: Το μήνυμα της 26χρονης ανεμβολίαστης που γέννησε με καισαρική

Συγκλονίζει το μήνυμα της 26χρονης ανεμβολίαστης που έφερε στον κόσμο το παιδί της σε μαιευτήριο της Θεσσαλονίκης, αφού λίγες μέρες πριν την γέννα είχε νοσήσει με κορονοϊό.

Ποιο ήταν το μήνυμα που έστειλε η 26χρονη μετά τον τοκετό

H 26χρονη μίλησε στον ΣΚΑΙ για το τι έζησε στο μαιευτήριο μέχρι να γεννήσει, διευκρινίζοντας βέβαια ότι τόσο εκείνη όσο και το μωρό της είναι καλά στην υγεία τους: “Είμαι με οξυγόνο. Πολύ δύσκολα, γιατί νόσησα από το Σάββατο 6 του μηνός με πυρετό μέχρι και την ένατη μέρα. Ξημερώματα έφυγα από το νοσοκομείο της Δράμας”.

“Το μωρό είναι μια χαρά, δεν έχει τίποτα. Γεννήθηκε εννέα μηνών ακριβώς. Το θέμα ήμουν εγώ. Με ζόριζε. Ήταν μεγάλο μωρό”, πρόσθεσε.

Η γυναίκα ανέφερε ότι δυσκολευόταν να αναπνεύσει, γιατί, εκτός των άλλων, το μωρό κουνιόταν.

Η ίδια εξομολογήθηκε ότι πριν από την περιπέτειά της με τον κορονοϊό δεν πίστευε στο σχετικό εμβόλιο, όμως μετά την δύσκολη εμπειρία του τοκετού της, προτρέπει όλον τον κόσμο να εμβολιαστεί: ” Aν δεν πάθεις, δεν θα μάθεις. Όλοι εμβόλιο, εμπρός!”

Ο διευθυντής Γ’ Μαιευτικής στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης, Απόστολος Αθανασιάδης, μίλησε για την υγεία της 26χρονης και του βρέφους, ενώ αποκάλυψε και την κατάσταση που επικρατεί στο συγκεκριμένο μαιευτήριο: “Είναι καλά και σταθερή, όπως και το παιδάκι. Το άσχημο είναι ότι μας έρχονται πολλά βαριά περιστατικά, το τελευταίο διάστημα, στα οποία πρέπει να βγουν γρήγορα τα παιδιά με καισαρική, για να μπορέσει να αναπνεύσει η μητέρα”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ