Θεσσαλονίκη: «Την χτύπησαν επειδή υπερασπίστηκε τη φίλη της» δηλώνει ο πατέρας της 15χρονης

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι συνολικά 12 συλληφθέντες, πέντε ανήλικες και επτά γονείς, για την επίθεση που δέχτηκε μια 15χρονη στην Τούμπα της Θεσσαλονίκης το βράδυ της Δευτέρας (29/1).

Σύμφωνα με την αστυνομία, στην επίθεση εμπλέκονται συνολικά έξι ανήλικες, οι οποίες οδήγησαν την 15χρονη, παρά τη θέλησή της σε πιλοτή οικοδομής, την έφτυσαν και άρχισαν να την χτυπούν. Είναι χαρακτηριστικό δε, ότι κατέγραφαν την επίθεση με κινητά τηλέφωνα και δημοσίευσαν το βίντεο του ξυλοδαρμού στα social media.

«Δεν έγινε για το παιδί μου η φασαρία. Το παιδί μου υπερασπίστηκε τη φίλη της και επειδή υπερασπίστηκε τη φίλη της την χτύπησαν», δήλωσε ο πατέρας της 15χρονης, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Μετά την επίθεση τα κορίτσια εξαφανίστηκαν, αφήνοντας την 15χρονη αβοήθητη. Το κορίτσι βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και δηλώνει πως δεν θέλει να επιστρέψει στο σχολείο της, ενώ αρνείται να βγει από το σπίτι.

Σημειώνεται ότι σε βάρος των πέντε ανήλικων κοριτσιών σχηματίστηκε δικογραφία κατά περίπτωση για σωματικές βλάβες, συνέργεια και παραβίαση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Η έκτη ανήλικη, που έχει ταυτοποιηθεί, αναζητείται.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ