Θεσσαλονίκη: Θρίλερ με πτώμα σε προχωρημένη σήψη που βρέθηκε σε εγκαταλελειμμένο κτίριο

Πτώμα σε προχωρημένη σήψη εντoπίστηκε την Παρασκευή 3 Ιουνίου σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Για αρκετές ημέρες αναδυόταν από το κτίριο που βρίσκεται πίσω από το Γενικό Νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», μία έντονη δυσοσμία που προβλημάτιζε κατοίκους και περαστικούς.  Σύμφωνα με καταστηματάρχες της περιοχής, όταν κλήθηκε αρχικά η αστυνομία, βρήκαν μία νεκρή γάτα στην αυλή του σπιτιού την οποία και απομάκρυναν νομίζοντας ότι η μυρωδιά οφείλεται στη σορό του ζώου.  Όμως όσο περνούσαν οι μέρες, η δυσοσμία γινόταν όλο και πιο έντονη, με αποτέλεσμα εργαζόμενοι καταστήματος που βρίσκεται κοντά στο οίκημα, να αποφασίσουν να μπουν μέσα στο κτίριο για να δουν τι συμβαίνει.

Τότε, βρέθηκαν μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα, καθώς διαπίστωσαν ότι ένα πτώμα σε προχωρημένη σήψη βρισκόταν στο ισόγειο του σπιτιού, μόλις λίγα μέτρα από τον δρόμο και τα καταστήματα.

Θεσσαλονίκη πτώμα

Η αστυνομία κλήθηκε και έφτασε άμεσα στο σημείο, μαζί με τη σήμανση και μία νεκροφόρα. Μέχρι σήμερα δεν έχει διευκρινιστεί η αίτια θανάτου του άνδρα καθώς οι αστυνομικές αρχές περιμένουν την νεκροτομή η οποία θα ρίξει φως στην υπόθεση.

Το συγκεκριμένο κτίριο είχε απασχολήσει ξανά τα τοπικά ΜΜΕ στο παρελθόν, καθώς αποτελεί υγειονομική βόμβα.  Σύμφωνα με κάτοικο της οδού Μελενίκου, το κτίριο είχε καθαριστεί όταν το θέμα πήρε διαστάσεις, αλλά εξακολουθεί να χρησιμοποιείται από «προσωρινούς ενοίκους» καθώς «η πρόσβαση σε αυτό είναι ελεύθερη και οποιοσδήποτε μπορεί να μπει μέσα και να κοιμηθεί, να κάνει χρήση ουσιών κλπ.».

Θεσσαλονίκη πτώμα

«Η σορός βρέθηκε στο δεξί δωμάτιο του ισογείου του σπιτιού αλλά αν μπει κάποιος μέσα θα δει ότι υπάρχουν σκουπίδια, στρώματα, κουβέρτες κλπ. Από τότε που βρέθηκε το πτώμα η κινητικότητα στο σπίτι έχει μειωθεί αλλά γενικά μπαινοβγαίνουν άτομα και το χρησιμοποιούν για να κοιμούνται ή για να κάνουν χρήση», αναφέρει στην ιστοσελίδα makthes.gr εργαζόμενος στην περιοχή.

Θεσσαλονίκη πτώμα

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ