Θεσσαλονίκη: Τα πρώτα λόγια του 23χρονου που συνελήφθη για τη δολοφονία του Άλκη

Στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης κρατείται ο 23χρονος αλβανικής καταγωγής που συνελήφθη το μεσημέρι της Τετάρτης για την άγρια δολοφονία του 19χρονου Άλκη. Την Πέμπτη, ο 23χρονος αναμένεται να περάσει την πόρτα του εισαγγελέα.

Θεσσαλονίκη: Αρνείται τα πάντα ο 23χρονος που συνελήφθη

Νωρίτερα σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο Alpha, ο 23χρονος φερόταν να έχει παραδεχτεί στους αστυνομικούς ότι ήταν εκείνος που τραυμάτισε θανάσιμα τον αδικοχαμένο 19χρονο. Όμως οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο συλληφθείς αρνείται τις κατηγορίες και δεν συνεργάζεται με τους αστυνομικούς.

Τι είπε στους αστυνομικούς ο 23χρονος

Ο 23χρονος, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, φέρεται να μην έλεγε τίποτα στους αστυνομικούς για πολλές ώρες και ζητούσε επίμονα τον δικηγόρο του. Το μόνο που παραδέχθηκε είναι ότι ήταν παρών στη δολοφονική επίθεση. Την ίδια ώρα, οι Αρχές έχουν προχωρήσει στην ταυτοποίηση δύο ακόμη ατόμων και δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες συλλήψεις τις επόμενες ώρες.

«Δεν καταλαβαίνω για ποιον λόγο με έχετε εδώ»

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του OPEN, ο 23χρονος που συνελήφθη, αρνείται τα πάντα και δεν δίνει κανένα στοιχείο στους αστυνομικούς. Μάλιστα φέρεται να τους είπε:  «δεν καταλαβαίνω για ποιον λόγο με έχετε εδώ, δεν καταλαβαίνω για ποιο περιστατικό μου μιλάτε».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ