Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ο άνδρας που πυροβόλησε έξω από κατάστημα

Συνελήφθη ο δράστης που τη Δευτέρα πυροβόλησε έξω από κατάστημα εστίασης και έπειτα τράπηκε σε φυγή, στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με το ThessToday.gr, έπειτα από την έρευνα, οι αστυνομικές αρχές τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν.

Πρόκειται για έναν 41χρονο άνδρα, ο οποίος οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Χαριλάου, ώστε να σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του. Οι αστυνομικοί βρήκαν και το όπλο. Το περιστατικό συνέβη έξω από το κατάστημα επί της οδού Κορομηλά 3, το απόγευμα της Δευτέρας.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσαν είπαν αυτόπτες μάρτυρες, ο δράστης ισχυριζόταν ότι στο κουδούνι του σπιτιού του αναγραφόταν μια υποτιμητική φράση. Συγκεκριμένα, δίπλα στο κουδούνι του υπήρχε το γράμμα “Γ”, το οποίο ενίοτε χρησιμοποιείται από διανομείς για τον χαρακτηρισμό πελατών που δεν δίνουν φιλοδώρημα.

Ο ίδιος δήλωνε βέβαιος ότι αυτό το έγραψε κάποιος από τους διανομείς του συγκεκριμένου καταστήματος. Όταν υπάλληλοι του καταστήματος βγήκαν για να δουν τι συμβαίνει, ο άνδρας πυροβόλησε στο έδαφος και τράπηκε σε φυγή.

Ο δράστης την Τρίτη αναμένεται να οδηγηθεί και ενώπιον του Εισαγγελέα.

Δείτε το σχετικό βίντεο από το περιστατικό στη Θεσσαλονίκη

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ