Θεσσαλονίκη: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον 34χρονο μητροκτόνο – Τον αναζητούν με ειδικά σκυλιά

Ανοιχτά είναι όλα τα ενδεχόμενα για την τύχη του 34χρονου που σκότωσε την μητέρα του, πυροβολώντας την με καραμπίνα στο κεφάλι, στην Θεσσαλονίκη.

Μητροκτονία στην Θεσσαλονίκη: Ο 34χρονος σκότωσε την μητέρα του για μία αποζημίωση

Ο γιος της 71χρονης γυναίκας παραμένει άφαντος, ενώ δεν αποκλείεται και το σενάριο της αυτοκτονίας λόγω του ιδιόχειρου σημειώματος που εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς στο σπίτι του.

Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του συνεχίζονται. Έχουν επιστρατευθεί ακόμη και ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά που σαρώνουν την περιοχή όπου έγινε το φρικτό έγκλημα, στην Χαλκηδόνα.

Οι άνδρες της Αστυνομίας, αφού αρχικά πήγαν τον ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο της ΕΛ.ΑΣ. στο σπίτι του γιου του θύματος, στη συνέχεια ήλεγξαν το σημείο όπου εντοπίστηκε νεκρή η 71χρονη στη θέση του συνοδηγού μέσα σε λευκό αυτοκίνητο.

Οι κάμερες έχουν καταγράψει τις τελευταίες κινήσεις του δράστη

Οι τελευταίες κινήσεις του δράστη, πριν από το έγκλημα, έχουν καταγραφεί σε βίντεο από κάμερες ασφαλείας στην γειτονιά του.

Το βράδυ της Δευτέρας στις 21:00 φαίνεται ο άνδρας να κατεβαίνει την Ρήγα Φεραίου, να στρίβει στην Αθανασίου Διάκου, όπου ήταν το σπίτι του, να σταματά και να χαιρετά ψύχραιμα μία γειτόνισσα. Είχε μάλιστα τα χέρια στις τσέπες και φορούσε μία κουκούλα. Περπάτησε στη συνέχεια προς το σπίτι του.

Μισή ώρα αργότερα καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας, έξω από το κουρείο της γειτονιάς, ιδιαίτερα νευρικός και πήγαινε πάνω κάτω. Έκτοτε τα ίχνη του έχουν εξαφανιστεί.

Οι εικόνες έχουν καταγραφεί μετά το έγκλημα, καθώς η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι έγινε 9 με 11 το βράδυ.

Η τελευταία φορά που το άσπρο αυτοκίνητο όπου εντοπίστηκε νεκρή η μητέρα εμφανίζεται σε κάμερες της γειτονιάς είναι στις 18:3 το απόγευμα.

Υπάρχουν εκτιμήσεις ότι έκανε το έγκλημα και στη συνέχεια περπάτησε μέχρι το σημείο όπου βρίσκεται το σπίτι του.

Το σημείωμα

Στο σπίτι του 34χρονου μητροκτόνου, οι αστυνομικοί βρήκαν και ένα ιδιόχειρο σημείωμα. Σε αυτό ο δράστης έγραφε ότι δεν ήθελε να σκοτώσει τη γυναίκα που τον έφερε στον κόσμο. Σημείωνε πως η 71 ετών μητέρα του αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα που τον είχαν κουράσει και πως οι δύο τους είχαν χάσει πρόσφατα στενούς συγγενείς τους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ