Θεσσαλονίκη: Συναγερμός για εξαφάνιση 15χρονης από το νοσοκομείο Παπανικολάου

Την εξαφάνιση της 15χρονης Αναστασίας Π. από το νοσοκομείο “Γ. Παπανικολάου” στη Θεσσαλονίκη γνωστοποιεί με ανακοίνωσή του, το “Χαμόγελο του Παιδιού”.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε το Χαμόγελο εξαφανίστηκε το μεσημέρι από το Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Παπανικολάου». «Το Χαμόγελο του Παιδιού» κατόπιν Εισαγγελικής εντολής προχώρησε άμεσα στην δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης, καθώς συντρέχουν λόγοι που θέτουν της ζωή της σε κίνδυνο.

Η Αναστασία Π. έχει κόκκινα μαλλιά και καστανά μάτια, έχει ύψος 1,70 μ. και είναι αδύνατη. Είναι άγνωστο τι φορούσε την ημέρα που εξαφανίστηκε. Έχει σκουλαρίκια στη μύτη και το άνω χείλος.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ