Θεσσαλονίκη: Στον εισαγγελέα ο 32χρονος που πυροβολούσε – 25 κιλά ναρκωτικά και 16.000 ευρώ στο σπίτι του

Στον εισαγγελέα οδηγείται σήμερα ο 32χρονος Αλβανός που άνοιξε πυρ σε περιοχή του Φοίνικα, στη Θεσσαλονίκη το απόγευμα της Τρίτης, σκορπώντας τον τρόμο.

Για την ίδια υπόθεση συνελήφθη και ο 29χρονος αδελφός του, καθώς φέρεται να προσέγγισε αργότερα το συγκεκριμένο διαμέρισμα, ενώ -κατά πληροφορίες- έχει απασχολήσει παλαιότερα τις διωκτικές αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών.

Στο διαμέρισμα του 32χρονου, όπου την ώρα του επεισοδίου βρίσκονταν τα δύο ανήλικα παιδιά του, 6 και 13 ετών, αλλά και ακόμη ένας ανήλικος, 17 ετών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 23 κιλά κάνναβης, 1,2 κιλά κοκαΐνης και το χρηματικό ποσό των 16.000 ευρώ.

Τα τρία ανήλικα παιδιά είναι καλά στην υγεία τους και μεταφέρθηκαν στη γιαγιά τους, όπου φιλοξενούνται. Την ίδια ώρα, η σύζυγος του 32χρονου βρίσκεται στη Μαιευτική Κλινική νοσοκομείου της πόλης για να γεννήσει.

Σε βάρος του αλβανικής καταγωγής δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών, παραβάσεις περί όπλων, επικίνδυνη οδήγηση και φθορά ξένης ιδιοκτησίας. Οδηγείται μαζί με τον αδελφό του στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης.

Θεσσαλονίκη πυροβολισμοί
Τα ναρκωτικά που βρέθηκαν

Θεσσαλονίκη πυροβολισμοί

Tο χρονικό

Ο 32χρονος άνδρας από την Αλβανία, έσπασε την πόρτα πολυκατοικίας κοντά στην εκκλησία της Παναγίας, πυροβόλησε στον αέρα με ένα εννιάρι πιστόλι και ανέβηκε μέχρι το διαμέρισμα του τετάρτου ορόφου, όπου βρίσκονταν τα δύο ανήλικα παιδιά του. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, βρέθηκαν δύο κάλυκες στην είσοδο της πολυκατοικίας.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα πάνοπλοι αστυνομικοί της ομάδας ΟΠΚΕ που ανέβηκαν στον τέταρτο όροφο.

Εκεί βρήκαν τα ανήλικα παιδιά του, που μεταφέρθηκαν στο τοπικό αστυνομικό τμήμα χωρίς να έχουν τραυματιστεί. Σημειώνεται ότι η γυναίκα του βρισκόταν στο νοσοκομείο για να γεννήσει.  Αστυνομικοί που τον αναζητούσαν τον ακινητοποίησαν στο ύψος του ΤΙΤΑΝ, αφού νωρίτερα είχε εμπλακεί σε τροχαίο. Πληροφορίες του enikos.gr αναφέρουν ότι ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα thessnews.gr, αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε στο Ράδιο Θεσσαλονίκη ότι ο άνδρας ήταν σε κατάσταση αμόκ, και φώναζε ότι βιάζουν τη γυναίκα του.

Γειτόνισσα ανέφερε επίσης στο Ράδιο Θεσσαλονίκη ότι δεν άκουσε πυροβολισμούς μέσα στην πολυκατοικία, αλλά μόνο από έξω. Επίσης, τόνισε ότι ο δράστης έσπασε με ρόπαλο την είσοδο.

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ