Θεσσαλονίκη: Σοκάρει η κατάθεση του 18χρονου που έπεσε θύμα βιασμού από τον θείο του

Μία ακόμη φρικτή υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων ήρθε στο φως, αυτή τη φορά στη Θεσσαλονίκη, με κατηγορούμενο έναν 51χρονο και θύματα τα ανήλικα ανίψια του.

Ο ίδιος κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά τα τρία ανίψια του επί τέσσερα χρόνια -από το 2009 έως το 2013- προσφέροντάς τους διάφορα «δωράκια» ή επιτρέποντας τους να παίξουν με το κινητό του.

Ένα από τα θύματά του, ο 18χρονος σήμερα ανιψιός του, έδωσε κατάθεση στην αστυνομία.

Θεσσαλονίκη: Η κατάθεση του ενός, ενήλικου σήμερα, θύματος

Όπως μεταδόθηκε από το MEGA, η κατάθεση του 18χρονου σήμερα θύματος έχει ως εξής:

«Για τρία ολόκληρα χρόνια από όταν πήγαινα πρώτη έως και Γ’ Δημοτικού, οι γονείς μου επειδή εργάζονταν, με πήγαιναν στο σπίτι του παππού και της γιαγιάς, όπου έμενε και ο θείος μου, για να με προσέχουν. Έμενα πολλές ώρες και κατά κύριο λόγο διανυκτέρευα. Εκεί ο θείος μου με κακοποιούσε σεξουαλικά. Άρχισε από απλές θωπείες σε διάφορα μέρη του σώματός μου, όπως κεφάλι ή πόδια, όμως μετά από κάποιο διάστημα, άρχισε να με χαϊδεύει στα γεννητικά όργανα. Μετά άρχισε να μου κάνει κι άλλα πράγματα, όπως…

»Στις απλές θωπείες ήταν στο σπίτι, αλλά όχι στο ίδιο δωμάτιο, ο παππούς και η γιαγιά, αλλά δεν καταλάβαιναν τι γινόταν. Όταν, όμως έκανε χοντρά πράγματα, απουσίαζαν. Αρκετές φορές τα βιντεοσκοπούσε με το κινητό του τηλέφωνο, το οποίο στερέωνε σε έπιπλο. Δεν μου τα έδειχνε ποτέ. Κάποιες φορές μου έβαζε να βλέπω βίντεο πορνογραφικού παεριεχομένου με ενήλικες να κάνουν σεξ.

»Είχε καταφέρει όμως με τον τρόπο του να με κάνει να τον αγαπώ. Κάθε φορά μου έδινε δώρα, όπως γλυκά, πατατάκια ή χαρτάκια από συλλογές παικτών ποδοσφαίρου. Πολλές φορές με πήγαινε βόλτα με το αυτοκίνητο και με θώπευε, όσο καθόμουν στη θέση του συνοδηγού πάνω από τα ρούχα μου και μια φορά με οδήγησε σε ερημικό μέρος, δεν θυμάμαι πού ακριβώς και άρχισε να με θωπεύει, ενώ του έλεγα επανειλημμένα ότι θέλω να πάω σπίτι.

περιπολικό

»Στην Γ’ Δημοτικού συνέβη ένα περιστατικό, που ήταν αφορμή για να μάθουν οι γονείς μου. Ο κατά τρία χρόνια μικρότερος ξάδελφός μου είπε στον πατέρα του ότι ο θείος πήγε μια φορά να τον φιλήσει στο στόμα του ή ότι τον φίλησε, δεν θυμάμαι. Τότε ο θείος μου πήρε το κινητό του άλλου θείου και βρήκε το βίντεο με εμένα στην μπανιέρα γυμνό και τον θείο να παίζουμε ένα παιχνίδι.

Υπενθυμίζεται ότι ο 51χρονος παραδέχτηκε στις Αρχές τις αρρωστημένες πράξεις του, λέγοντας -μεταξύ άλλων-:

«Έχω μετανιώσει για όλα αυτά. Τα έκανα, αλλά πλέον τα έχω μετανιώσει κι έχω ζητήσει συγχώρεση από το Θεό».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ