Θεσσαλονίκη: Σε κλίμα οδύνης η κηδεία του 39χρονου που πέθανε από κορονοϊό – Δεν ήθελε να εμβολιαστεί

Θλίψη επικρατεί στην Άσσηρο Θεσσαλονίκης για τον θάνατο του 39χρονου πατέρα δύο ανήλικων παιδιών, από επιπλοκές του κορονοϊού. Σήμερα, συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο “αντίο” στον 39χρονο. Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε στον Ιερό Ναό του Προφήτη Ηλία, σε κλίμα οδύνης.

Ο 39χρονος δεν επιθυμούσε να κάνει το εμβόλιο για τον κορονοϊό. Όταν νόσησε, πήγε στον γιατρό και στη συνέχεια διακομίστηκε στο νοσοκομείο, ωστόσο, ήταν πλέον αργά καθώς οι πνεύμονές του είχαν υποστεί μεγάλες βλάβες. Είναι ενδεικτικό, ότι ο 39χρονος δεν είχε υποκείμενα νοσήματα.

Η μητέρα του συνεχίζει να νοσηλεύεται διασωληνωμένη στο νοσοκομείο “Παπαγεωργίου”, ενώ ακόμη έξι άτομα της ευρύτερης οικογένειας έχουν νοσήσει. Ανάμεσα τους και ο πατέρας του 39χρονου, που ήταν εμβολιασμένος και είχε ήπια συμπτώματα. Ο ίδιος ανέφερε πως μετά τον θάνατο του γιου του, αρχίζουν οι συντοπίτες τους να κλείνουν ραντεβού προκειμένου να εμβολιαστούν. Το ίδιο επισημαίνει και ο δήμαρχος Λαγκαδά. Σημειώνεται, ότι σύμφωνα με την ΕΡΤ, το ποσοστό του εμβολιασμού στον Λαγκαδά ανέρχεται μόλις στο 47%.

.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ