Θεσσαλονίκη: Προτίμησε το αυτόφωρο από την γκρίνια της συζύγου του

Ένας άνδρας στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να γλιτώσει… τη γκρίνια της γυναίκας του προτίμησε να περάσει τη νύχτα στο αυτόφωρο.

Ο 40χρονος υποστήριξε ψευδώς ότι χτύπησε την σύζυγό του προκειμένου οι αστυνομικοί να τον συλλάβουν και να τον οδηγήσουν στο Αστυνομικό Τμήμα όπου πέρασε τη νύχτα μέχρι να φτάσει η ώρα για το δικαστήριο.

Η σύζυγος φέρεται να έπαθε «υστερία» όταν επέστρεψε από την εργασία της και είδε το σπίτι αναστατωμένο, σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ΑΝΤ1. Οι γείτονες ειδοποίησαν την Αστυνομία όταν άκουσαν τις φωνές από το διαμέρισμα που μένει το ζευγάρι με τα τέσσερα παιδιά του. Όταν οι αστυνομικοί μετέβησαν στο σημείο βρήκαν την γυναίκα σε έξαλλη κατάσταση και τους ανέφερε ότι ο σύζυγός της την είχε χτυπήσει.

Ο 40χρονος αντί να αρνηθεί την πράξη του, αφού δεν ίσχυε η καταγγελία της γυναίκας, είπε στους αστυνομικούς πως πράγματι έχει χτυπήσει την σύζυγό του και έτσι συνελήφθη με την αυτόφωρη διαδικασία.

Στην κατάθεσή της ενώπιον του δικαστηρίου η γυναίκα ζήτησε συγγνώμη που τον έφερε σε τέτοια δύσκολη θέση αλλά και από τις Αρχές για την άσκοπη κινητοποίηση.

Ο 40χρονος που κάθισε στο εδώλιο του κατηγορουμένου, μόλις άρχισε την απολογία του ζήτησε και εκείνος συγγνώμη από το δικαστήριο και από την Αστυνομία που τους απασχόλησαν χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος, αφού παραδέχτηκε ότι δεν έγινε τίποτε από όλα αυτά που είπαν με τη σύζυγό του στην αστυνομία.

Το δικαστήριο τελικά αθώωσε τον 40χρονο λόγω αμφιβολιών.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ