Θεσσαλονίκη: Προφυλακίστηκε ο “πιστολέρο” του Φοίνικα – “Απήγαγαν και κακοποίησαν την σύζυγό μου”

Τον δρόμο για τις φυλακές έδειξαν ανακριτής και εισαγγελέας στον 32χρονο, ο οποίος ευρισκόμενος σε κατάσταση αμόκ πυροβολούσε στη γειτονιά του, στον Φοίνικα Θεσσαλονίκης, την περασμένη Τρίτη.

Μετά την απολογία του στον ανακριτή, ο 32χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1. Υπενθυμίζεται ότι μέσα στο διαμέρισμά του, οι αστυνομικές Αρχές είχαν εντοπίσει 23 κιλά ινδικής κάνναβης και περίπου 1 κιλό κοκαΐνης.

Πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού αναφέρουν ότι στην απολογία του ο 32χρονος είπε: “άρχισα να πυροβολώ γιατί κάποιοι από τη γειτονιά τις προηγούμενες ημέρες είχαν απαγάγει και είχαν κακοποιήσει την σύζυγό μου“. Σχετικά με τα ναρκωτικά που βρέθηκαν στο σπίτι του, υποστήριξε ότι τα “φύτεψαν” οι απαγωγείς ώστε να τον ενοχοποιήσουν.

Από την πλευρά του, ο αδελφός του υποστήριξε στον ανακριτή πως δεν γνώριζε το οτιδήποτε για την υπόθεση και ότι πήγε στο σπίτι του αδελφού του, όταν έμαθε για τους πυροβολισμούς, με αποτέλεσμα να συλληφθεί.  Τελικά, αφέθηκε ελεύθερος.

Ο συνήγορος υπεράσπισής του, έχει ζητήσει και ψυχιατρική εξέταση του πελάτη του, καθώς όπως δήλωσε ο κ. Αθανάσιος Χατζάκος. “Η απολογία του ήταν μεταξύ φαντασίας και αλήθειας… φώναζε στους γείτονες και έλεγε ‘καλέστε την αστυνομία γιατί κάποιοι κακοποιούν την σύζυγό μου’. Δεν γίνεται να έχεις τέτοιες ποσότητες ναρκωτικών στο σπίτι και να λες στους γείτονες να φωνάξουν την αστυνομία. To χασίς εντοπίστηκε αμέσως, ήταν μεγάλη ποσότητα, μύριζε. Δεν χρειάστηκε καν να ψάξουν για να το βρουν”, ανέφερε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ