Θεσσαλονίκη: Προφυλακίστηκε ο Νορβηγός που σκότωσε τον αστυνομικό – «Μετανιώνω για όλα»

Τον δρόμο για τη φυλακή παίρνει ο 44χρονος Νορβηγός που κατηγορείται για τη δολοφονία του 32χρονου αστυνομικού και τον τραυματισμό του επίσης 32 ετών κουμπάρου του, ύστερα από καβγά, τα ξημερώματα της Πέμπτης, σε μπαρ στη Θεσσαλονίκη.

Θεσσαλονίκη: Σε κλίμα οδύνης η κηδεία του αστυνομικού – Τραγική φιγούρα η μητέρα του – ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Ο δράστης κρίθηκε προφυλακιστέος με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ενώ κατά πληροφορίες ενώπιον των δικαστικών αρχών σήμερα υποστήριξε: «Δεν θυμάμαι τι έγινε. Δεν ήθελα με τίποτα να σκοτώσω. Από τη μέρα που γεννήθηκα ζω έναν εφιάλτη και έχω κακοποιηθεί. Μου έχουν επιτεθεί για την εμφάνισή μου, επειδή είμαι διαφορετικός. Θυμάμαι μόνο τον πανικό που είχα και ότι δέχτηκα κάποια χτυπήματα. Δυστυχώς δεν μπορώ να αλλάξω αυτό που έγινε. Το μαχαίρι του είχα επειδή το προηγούμενο διάστημα είχα δεχθεί επίθεση. Μετανιώνω για όλα αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να γυρίσω το χρόνο πίσω» φέρεται να είπε κατά την ώρα που έδινε εξηγήσεις στις δικαστικές αρχές, σύμφωνα με το thesstoday.gr.

Κατά πληροφορίες ο 44χρονος μέσω του δικηγόρου του ζητά να  οδηγηθεί σε ειδικό χώρο στις φυλακές μέχρι να εξεταστεί αν τελικά πρέπει να νοσηλευτεί σε ψυχιατρικό ίδρυμα.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ