Θεσσαλονίκη: Πώς συνέβη η αιματηρή συμπλοκή με έναν τραυματία

Σκηνές τρόμου εκτυλίχθηκαν το απόγευμα της Τρίτης στην οδό Λαγκαδά, στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, όταν σημειώθηκε αιματηρή συμπλοκή με έναν τραυματία.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη μετά τις 6 το απόγευμα, όταν ένας 45χρονος αλλοδαπός βγήκε από φούρνο της περιοχής. Εκεί, συνάντησε τρεις νεαρούς άνδρες με τους οποίους συνεπλάκη.

Το επεισόδιο είδε ένας άλλος άνδρας που περίμενε τον αλλοδαπό μέσα σε ένα κόκκινο αυτοκίνητο. Όπως αναφέρει το ThessToday.gr, τότε βγήκε από το όχημα κρατώντας ένα όπλο και πυροβόλησε προς το μέρος των τριών, τραυματίζοντας τον ένα.

Επικράτησε πανικός στην περιοχή, καθώς δίπλα περνούσαν αυτοκίνητα και περαστικοί. Οι εμπλεκόμενοι τράπηκαν σε φυγή προς τα δυτικά, ενώ ο τραυματίας φέρεται να κινήθηκε προς την οδό Καραμανλή. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Παπανικολάου για τις πρώτες βοήθειες.

Μέχρι αυτή την ώρα στο σημείο επί της Λαγκαδά παραμένει κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ. Οι αστυνομικοί συνομιλούν με αυτόπτες μάρτυρες για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

πυροβολισμοί στη Θεσσαλονίκη
Φωτογραφία: thesstoday.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ